waaazzzzaaa

how do you make gifs
drar till STOCKHOLM!! Andra gången jag vistas i hufudstafen! See ya! (förutom gympatävlingar förstås)

snacka om

att dom kommer vara GRYMMA PÅ O BATMANA när dom blir stora, shiiiet!!

hehe sluta med att jag kolla gympaklipp på facebook istället, sälllaaaaan...

hjärnöverflöd

nu är klockan 23.16, imorse när jag gick upp var klockan 06,30. Jag skojar inte att jag har effekivt använt min hjärna i 15 timmar!!!! Fattar ni?! 15 timmar i sträck minst sagt....skyller det på labbrapporten, blöööö på dom! Jävla katalas, bajs enzym, äckel lever. Nä skoja! jag tycker lever är mysigt, särskilt söndermixad <3

...imorn åker vi till Estocolmo!! Skönt, har inte än ställt in mig på alla timmar i buss, men det lär jag väl göra så småningon (typ imorn när jag reda suttit där en stund då min hjärna antaglien inte börjat fungera så tidigt eftersom vi ska upp CP tidigt = när klockan står på 5.-nånting) tjaa...mina sömnminuter minskar drastiskt! Ändå är jag inte trött, hatar att inte va trött när man ska sova, en sak att det redan är så jävla trist att sova men sen ska man vara pigg också. Det är som att bli lessen av världens roligaste skämt.

Fuck, kom precis på att jag ska ha med mig en kudde, jag ligger i sängen = orkar inte gå och skriva upp det/ta fram en (hej schizo, jag va ju precis pigg, awääh (övertrött) MVH jobbbig shiftknapp) nämen såatte, påminn mig, skicka ett sms på 0709...nä skoja bara. NU ÄR JAG TRÖTT!

tog ungefär 8 minuter, kommer däcka om 2....

känslan som uppstår när man inser att om man färdats ungefär 1270 mil neråt hade jag faktiskt stått på Australien, hihihi =D

blogg?

jag har en blogg? palla? jag stör mig på bloggare? om jag hade varit någon annan och läst min blogg hade jag stört mig som fan på den jobbiga skämmiga människan! Har inte tänkt så innan, men egentligen palla blogga? Men det är ändå ganska kul...skriva vad man känner för och så. Typ en livsdokumentär i tankar i skrift, typ man tänker ju inte riktigt på vad man ska skriva, läser aldrig igenom inlägget innan det publiceras utan man bara skriver, faktiskt ganska skönt. Typ detta inlägget, om jag sett det på en blogg hade jag tänkt "ja okej för jag bryr mig!" nä, men helt seriöst....förstår er som tycker så! Så varför fortsätter jag, detta skulle SÅÅÅ handla om en annan grej, men man ska inte hänga ut folk på internet så då ska jag inte göra det heller...

typ ungefär sådär känner jag lite mig.....

puss och godnatt!

shiiiet va alla har vunnit guld idag

helt sjukt, typ alla har nästan det, wiho guld!! Nä skoja, men HIF har vunnit guld! Grattis grattis gratiiiiiss, duuktiga pågar!! Men ändå ganska kul att facebook är sönderbombat av folk som har tagit guld, fast det är HIF liksom, snacka om trogna fans!! Tänk om gympan hade haft sånna fans?!

PPP

livet är som en brustablett, det löser sig!

how to make gifs



unicorns

hahahahah...så jävla kul! Undrar vafan som händer i hennes huvud just då? typ lol eller - "LSHIFOMDJKIDHADBIHAU" *laughing so hard I fell off my dinosaur, just kidding I don't have a dinousar, but I have a unicorn. (nya lol, snott från mongo-fia som är så cool!)


tjejmys a la fridis

ska åka dit nu, efter en massa prat och mys med oliwia på espresso house, sicken mys fredag! ganska skönt...så nu drar jag iväg som sagt tll frida (hej vad tråkigt inlägg!)


massa löööööööööv till er

vill gympa

asså min träningsstatistik denna sensommar ligger på typ MINUS, asså verklige kryddeminus. Sjuk hit och dit, inställda träningar hit och dit och sen ska jag iväg till stockholm och missa träningar också. ÅH!

blöööö....ingen gympa på lördag heller för det är läger i hallen och vi får inte plats. Om det är någon där ute som känner att offra sig och låta mig träna någonstans så är det FRITT FRAM! öppan för alla förslag!

Typ såhär känner jag mig;


nu måste jag gå till skolan, fysikprov nästa weho!

om sanningen ska fram # 1

jag ÄÄÄÄLLSKAAAR att kladda i mat!


ett av mina många mästerverk! (notera att den orangea geggan faktiskt är soppa)

hiss och diss

dagens HISS: har inte sovit så mycket inatt men är ändå pigg! Plus en kuuult dag idag!

dagens DISS: wuuhööö min armbåge gör bajsont, kan typ inte sträcka ut den ;'( + ruttnar i skolarbete!

nutidens tankar

handlar surprise surprise om gympa!
fan va det är gött ändå, att bara kuta fram till ett stillastående redskap som står där och jävlas med en, ett bord, en häst (filippa bekräftade idag att mutning av hästan är SÅ inne). Nä men allvar, så fett jävla ballt! Och knasigt och framförallt kul och inte minst sagt häftigt, u(ska vara två prickar över)berballt, undehållande, ganska risky men ändå så FETT! pallar inte mig själv assooooo

fast ändå är jag så jävla irriterad på mig själv, att jag inte lackar mer på mig själv när det går så dåligt som det gör nu! För det gör det ju verkligen om man tänker efter, kör samma volter som jag gjort i över ett år (hallååå va hände med utveckligen?!) och är bara allmänt seg, kör runt volter som jag alltid kunnat svinlätt innan till typ mage. VARFÖR ÄR JAG DÅ INTE MER IRRITERAD PÅ MIG SJÄLV?!?!? jag förstår inte, min natur att typ slått om...jag tänker inte acceptera att jag blivit dålig. Nu ska jag fan bli duktig igen med eller utan irritationen. punkt slut. :)

intensiv vecka!

måndag: skola tidigt tills alldeles för länge sen GYMPADAGS
tisdag: skola, extraträning, förfest, årets första PPP
onsdag: skola, gyymmppaaaaaaa
torsdag: skola, gyymppaaaaaaaa
fredag: skola, andas!

och någonstans där ska vi hinna med två biologiinlämingar, ett fysikprov och lite labbrapportskrivning, klagar inte, det kommer bli värre! Fyyy för skolan :( det jobbiga är att de dagar jag tränar åker jag hemifrån på morgonen ungefär kvart i 8 och kommer hem kvart i 10 på kvällen vilket innebär att man måste släpa runt på typ 2000 saker / dag = att man måste tänka cp långt i förväg = jobbigt!

Som sagt klagar inte, lääängat till gympan imorn, haha gympan, det låter som man ska åka till en trähall och klättra i ribbstolar i en rosa ballerina dräkt. Tack gode gud att det är mer än så! :D

tråkig uppdatering, i know! Snart kommer det ploppa upp lite sanningar om mig he he he...spännande va??

har även tvångsbakat med elin till klassen idag (jaa...vi går i 2an på gymnasiet och bakar till varandra varje vecka?!)

syttånde sepptämber

har gjort så sjukt mycket häftiga saker idag! Och bara för att jag gillar listor så ska ni få en lista på alla saker jag gjort som jag tycker är värda att komma med i denna listan.

- JAG HAR ÄTIT MUSSLA, örk...slemmigt och inälvigt säger jag bara
- Jag har lärt mig att CSI någonting inte nödvändigtvis måste uttalas som en tjock kines
- Jag har kört mig första dubbel med dubbel på helt seriöst jag skojar inte 2,5 månad. (grupperad, kass, lpl, men va fan, måste ju börja nånstans)
- Jag har bekräftat ännu en gång att övertrötthet nog är den bästa formen att ha kul på
- Jag har varit på stööööörsta bowlinghallen någonsin, kryddestor!
- Sofie Håwi har knackat i mitt huvud (observera att det va ända punkten som inte började med "jag")
- Jag (vi) har dansat vårt framtida fristående på mattor för första gången!
- Jag har lärt mig att Living Room endast går att lösas med hjälp av varandra och inte genom att möblera om rummet...
- Jag ♥ höganäs gympelisticksförenish



FREDAG = socialdag

det är verkligen så, enda dagen på hela veckan jag umgås med folk (jaa jag har några kompisar iaf). Nä nu lät jag fett ensam men så kan det gå, haha råkade på en alkis (socialiserar med mina vänner som sagt) innan idag som var hur snäll som helst!! Han erbjöd till och med en femma och lovade att finnas där ifall vi hade några djupa problem vi ville prata om. På vägen hem blev han tagen av polisen, haha oväntat han gick runt med knark i handen.

Langar en bild på oss när vi precis har knarkat!

för er som inte fattade det, så knarkar jag ju självklart inte!

its friday friday

knappt skönt! Vill ni höra mina tre minuter innan jag somnade igårkväll? Japp, tänkte väl det.
Kolla här, jag somnade typ och drömde/tänkte att "gud va det hade gjort ont att bita sig i tungan nu" antagligen låg jag väl halvdrägglandes med tungan utanför munnen annars antar jag att tanken aldrig slått mig. Men sen vaknar jag plötsligt! Och har ONT I TUNGAN!! Först tror jag bara jag inbillar mig för jag kom ju ihåg drömmen lite men asså jag har verkligen ont i tungan, jääädrar vad jag måste bitit till ordentligt!

yeye, time for school! Sovmorgon idag så börjar inte förrän tio, niiiziii! Helgens planer är heldag i malmö/kämpinge för överraskningar och träning, kuuuull :)

huvet i gropen

gotta get your head in the grop, you gotta get ya get ya get ya head in the grooop!
nä men tänkte på det idag, guuuuud vilken härlig känsla det är att fasta med huvet i gropen...asså inte så men tiden typ stannar en stund eftersom man verkligen inte kan röra sig någonstans, man är fast. Och sen inser man att man är fast mitt i sitt favoritställe med massa av sina favoritpersoner, måste ju vara det bästa stället någonsin att vara fast på! MEN som pricken på moset kommer man ju faktiskt loss tillslut och inser att man inte hela sitt liv kommer inhalera svettfyllt skummgummi och kan bara springa upp och köra nästa varv! Så jävla toppen! Såååå dit jag ville komma var - ifall du någonsin måste välja var du vill fastna, VÄLJ UPP OCH NER I GROPEN!

mycket gammal film på det klassiska gropdyket

till: en kille ute i vimlet

hallådär! (alla ni som inte känner er träffade behöver ju inte läsa)
taack tack tack vad glad jag blir!! :)
du låter lite som en gympakid måste jag säga, men SM är ju den främsta tävlingen & nu till hösten får jag tävla min alldra sista Junior-tävling (så fram till nu har det ju blivit fler än 1 tävling per år). Nästa år får jag dock bara tävla på Senior nivå och då är det SM och Svenska Cupen (som SM bara att det inte är SM) sen om man har tur så kan man ju kvalificera sig till utomlandstävlingar, typ NM och EM...(NM ska vi ju tävla nu om någon månad!) så det är alla tävlingar, blir inget RM och sådant för oss. Jag tycker till och med det är skönt med lite tävlingar nu så man får en lååång träningsköttesäsong emellan, när man får tävla både junior och senior kan det bli många tävlingar på varandra iblnad och det är lite jobbigt MEN nu ska jag sluta babbla! Tack igen och bacillerna ska inte attackera mig igen :) Hoppas allt är bra!

puss och kram från faaaay
(försökte dedikera en bild till dig MEN när jag sökte på dig kom det bara upp skumme bilder på tjejer ;s)

allt är ödet eller inget är ödet

har ni tänkt på det? antingen är allt slump eller allt öde, eller inget av det? Men det kan ju faktiskt knappast va båda för isf är ju slumpen ödet...hajjar ni?!? så godmorgon värdlen, jag ska bara gå o leva ett förutbestämt liv! det låter ju så grymt tråkigt när man säger så men man vet ju inte bättre...

eller kan man vara blind mot ödet? kan allt vara förutbestämt men om man verkligen vill något så går det att bara ändra det, eller är det då ödet att man skulle ändra på det? knaaaaasiiga tankar

jag tror nog att man har ett öde, någonting man blev född till att göra och det nu är att komma på en tidsmaskin eller bli mobbad i skolan. eller kanske inte ändå? wtf, who cares...lev livet, ditt öde är kanske SVINBRA!



cool chey_94


nä men lite cool är jag trots allt, kör bil och sånt (vuxenpoäng - dingdingding!!) ännu coolare är jag som tar en bild på mig själv när jag sitter bakom ratten, heihei.

IDAG HAR JAG BARA PLUGGAT, fatta va hemskt! Och det kommer bara bli värre och värre, tro mig! Blä, hejdå allt som kallas liv! Chillar nu en halvtimme med Kaos i Båstad och lite te (min hals är fortfarande halvknas) sen ska jag lägga mig och LÄSA, lml (love my life) haha palla dessa forkortningar om livet. Hatar att läsa men måste göra det määäää (hade heldre sett ett avsnitt gossip girl hehe). Nämen ha en fin dag!

gymnastik


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Prins

lilla söta Prinsen, your gonna make it! Kommer ihåg när han va valp och jag och Oliwia lekte cirkus med honom...Håller alla tummar som finns!

jag ♥ hestar


sneell hesst



fett heftig heest som precis sa ett roligt skämt


posar heesten


leker mamme pappe barn med min hest och jag är barnet


omg taskig heest, trollerihest, förvandlade mig till en HEST!!!

tog vara på den troligen typ sista sensommarvärmen och gick en runda i backarna, härligt härligt men farligt farligt då många kossor hade FETA horn! Skänker massa tankar till USA också idag, fortfarande helt sjukt att något sånt kan hända!

sol

ääh va fasiken, jag gillar ju solen och bara på en vecka så är den 32 minuter mer på andra sidan jorden. Jobbigt läge, dröjer inte länge innan det är kolsvart när man typ är hemma från skolan

sundaaeeey

lyckan som uppstår när man är klar med fysikläxan och matteläxan! pheeewwww....
vill ut och inhalera lite luft så ska göra det efter jag har käkat. Börjar gilla söndagar lite. okejokej dom är ASTRÅKIGA men man missar iaf inget kul för det är inget som gör något kul! Så man kan liksom ta det lugnt utan dåligt samvete och göra sånt man aldrig hinner annars bara för att. Fast för att söndagar ska va okej måste det ju då finnas något att göra som man aldrig annars hinner med annars förstår jag INTE vitsen men söndagar. Jaja over and out! BTW, har börjat kolla på Gossip Girl, är nog redan på typ sjunde avsnittet och det är första serien i mitt liv (förutom Make it or break it) som jag ska se, woho heja mig!

känns inte denna bilden vädligt "freeedoooooom" ?!

lpl

LPL, mitt nya uttryck: lackar på livet (hej fröken positiiiiiv) näää men det är inte lika brutalt som FML, för då hatar man ju sitt liv och det gör jag ju inte, utan bara lackar på det vissa stunder. Typ NU! 1. Hippien i vår klass bär på en pest och har nu smittat alla 2. jag lyckades få fram till mammsen att jag hade lite ont i halsen i går kväll 3. hon lackar typ = får ABSOLUT inte träna 4. hon lackar för jag inte har något sunt förnuft.

okejokej, inte smart att träna med ont i halsen, särskilt inte när jag haft körtelfeber meen jag är ju sååå sugen :( orkar inte inte träna mer, jag viilllllllllll så hååååårt. Så nu ska jag iaf åka till hallen och plåga mig själv genom att titta på gympa utan att gympa själv (som har hänt allt för ofta på senaste). Tänkte göra lite stabiliserings gojs och sen ska vi till torget (tror jag) och se om vi blir Årets Kullakvinnor, spännande!


"ny" bild...hehe

val thorens behind the scenes


en resa av dysterhet, ständig trötthet, uttråkhet, orklöshet, en tid då ingen var glad, bara bittre miner, dock lite glada när vi äntligen får lite mat - till och med med ketchup! men inga tallrickar, tragiskt :( skitigt va det också, saker överallt i ett ungefär 1x1 meters rum för 5 pers, ganska äckligt. fläckar på golvet och bajs på väggarna.
och till sist vasken...levde sitt eget liv, i drygt en vecka drack vi bara skitigt diskvatten.

hur fan kom det sig att resan var så jääävla underbar?!?!

bild

tänkte att jag skulle ladda upp en riktigt najs bild meeeeeeen jag har ju inga....detta betyder att en fotodag måste anordnas va så sjukt längesen och kan bero på att det bara är jag som tycker det är kul  fortfarande thihitith (skrattar som en 12-åring).

.

punkt

.


punkt är en prick, prick är en bit, bit är en del, del är en, en är en siffra....nä vill inte komma någonstans

JUSTEDE!!!!!! (vänta helst några sekunder för att vänta in något super duper mega viktigt). Jag spillde te på mig precis, på foten....teet var sinnesjukt varmt, det varmaste jag någonsin druckit och spillt för den delen. Helvete vad varmt det var, det var typ så varmt som en isbit kännt sig i öknen. Fattar ni då hur varmt?!?! mm, precis så varmt och det gjorde ont så nu har jag precis slutat tycka synd om mig själv. Funderar på att dygna inatt, känner inte alls för o sova men jag kommer väl däcka starx!

langar min "min mobil är viktigast i världen och när jag tittat på den ignorerar jag allt i min omgivning för jag är så häftig" blick och säger godnatt!

PUSSSSS

batmaning


hahah så rätt!

i have no body

fischy sticks blev sur på mig i skolan idag för att hon inte fick min engelskabok för sig själv när vi skulle läsa såååå hon sticker till elin och tog hennes bok istället! Sen skicka hon en lapp till mig där det stod;

F! Lonley, I am so lonley, I have no body..... xoxo gossip girl

no body? hahah jaa...jag kan ju tänkta mig att det blir ensamt utan en kropp, liksom inget att riktigt ta på eller liksom leva i, he he fiona i hennes mindre smarta stunder!


borde kanske köra heltid på glasögon för o ses smartare ut ;)

gympafuckingstik

ääntligen orkade jag springa fram till redskapen hela träningen, bara lite spagettiben i slutet MEN kändes iaf inte tungt as hell som de gjort de tidigare träningarna....Nu jävlar ska jag komma i form! (strax NM ju, herre gud)!!

nu: skriva på min oehört dåliga novell som ska in imorgon, handlar om Burduse Burre, Slappe Stinsen och Massmördare Månsson. (vi måste ha med de orden + massa random till, hade aldrig gjort en så koko historia annars) Men asså seriöst, hur kan de bli en bra historia? nä precis, det går ju inte...


ärr eller r

sitter här och stirrar på mina ben och det är ju helt jävla sjukt hur mycket äckliga märken och ärr jag har på dem. Började räkna men sen sket jag i det, fast vi behöver ju inte krydda liksom med ärren, asså det är ju inte direkt ärr ärr alla utan bara massa märken typ. Men asså bläää det är ju fult liksom vet inte hur jag lyckas, de bara ploppar upp här och där liksom. Nu ska jag lista upp vissa ärrledningar (he he) 1. rev mig själv i en volt 2. rakat benen 3. orienterat 4. gick vanligt och snubbla 5. nää vet faktiskt inte var resten kommer ifrån dock fick jag precis en ny till min samling. Skulle springa upp för trappan och hoppa upp för några trappsteg och missbedömmer helt och missar trappsteget och bara ramlar och köttar upp benet typ, fett onödigt, blev sjukt förvånad, men nu har jag iaf en ny...ganska rund och för tillfälligt ganska blodig


efter orienteringen, fatar ni vad jag menar liksom?

ser upp till sånna här


shiiit man ser verkligen sjukare och sjukare saker varje dag. här inser man hur "bra" man har det, eller typ hur tacksam man...näää utan hur man ska leva för att leva livet. Skita i det man inte har och ta till vara på det man har istället. Sjukt ball kille

pink party


nu kommer ett "titta vad jag har gjort" inlägg, men det får väl bli en del sånna också. PINK PARTY igår i Stenis helballa hus, rosa kläder, rosa creme fraich till tacosen, rosa dricka, rosa godis och såklart rosa stämning hur den nu är! Tackar alla för gårdagen för den var fetebra!!

swääääääänsk


puss!!
/...........................................

en dröm i uppfyllelse...hehe såå internt

life requires living

va en sjukt ball tjej och föreläste på skolan idag, hon var typ en sån människa man strävar efter att få vara ungefär. Helt sjukt positiv (nästan för positiv, iaf för folket i hennes omgivning), duktig och gör det hon drömmer om. För varför skulle någon stoppa oss när det är något vi vill? Måste säga att jag alltid hållt med om det där. Hon är den som har varit högst upp för hon klättrade upp för Mount Everest och längst ner för hon fridyker sisdär 130 m ner i havet. När hon va i bra form kunde hon springa i 5 timmar utan att bli trött, bara det säger ju hur crazy hon är. Nääää men, cool tjej, bra tips! Klicka in på hennes blogg vettja http://deepeverest.se/ !


newsflash crashbomb ja whatever

he he skoja, jag har inget superspännande to tell ya! Ska berätta om en dag för mycket länge sedan eftersom idag är idag och just då var det ju faktiskt precis samma sak!
jag och min äckelsyrre (som fyllde 19 häromdagen grattis grattis!) bestämde oss denna dagen för att vara bästa vänner. Jag som alltid gjorde som min syrra tyckte ju såklart detta va en fantastisk idé och härmade hela den dagen också och jag va ju svinglad men det roliga va ju att malin egentligen bara lekte en lek så jag borde ju egentligen varit mega-dissad ^^ random inlägg men är såååååå trött på mina egna "det här ska jag göra idag/det här har jag gjort idag" inlägg

peace

borsta tänderna

asså det här med och borsta tänderna, jag tror inte jag någon gång på typ 10 år har bortsat tänderna inne på toan stirrandes i handfatet. Näe, jag gör ALLTID något annat samtidigt, ja menar...2 minuter o bara stirra in i väggen när man skrubbar ben? waaaste. Om man nu är duktig och borstar tänderna 2 minuter 2 ggr per dag är det alltså 28 minuter per vecka och 1456 minuter på ett år vilket alltså år drygt 24 timmar!!! (blev lite besviken trodde nästan det skulle vara mer). Men ändå, ett helt dygn tråkig tid per år, då finns det ju helt plötsligt bara 354 dagar per år. Meeen om jag gör massa annat när jag borstar tänderna tar ju båda saker längre tid, så frågan är ju ändå ifall jag inte skulle tjänat tid genom att bara va inne på toaletten, antagligen. MEN IAF, min slutsats är det är okej att borsta tänderna då det är skottår! Renare tänder åt folket det vill säga!


RSS 2.0