Jsm!!

Hallå där på er! Hade precis genrep, så nästa gång vi kör volter blir på tävlingen på lördag, känns verkligen inte så, allt har gått i ett på senaste, vet inte ens varför jag tar mig tid till detta när jag hat så mycket annat i göra. Men iaf, två prov imorn...sen äääännnttlliiiggggeen kan jag hoppa in i gympabubblan! Kommer dock behöva hoppa ut snabbt som fan igen pga äckel skolan (är så trött på den). Så nästa gång jag skriver blir efter tävlingen antagligen, med förhoppningsvis en JNM plats rikare. Fick förresten mitt andra VG igår på en svenska krönika och kommer antagligen fixa två till imorn.... Hehe de bara rullar in nu.... ÅHHHHH låt mig bara få gympa och ha de gött någon gång!!! Jaja iaf, ska bli kul i helgen :) pussssss och kram!!


zap!!

splattar runt i huset med 3D glasögon, pappa sitter och kastar pilatesbollar på mig, en syrabas jämvikt ska redas ut, POOOOWW! Lampor blinkar och BERIT är min idag värsta fiende, jag fick precis strömmen tillbaka....wääähhäää känns nästan som ett tvspel, BAZINGA!


om sanningen ska fram # 6

shiiit det bara ploppar upp sanningar om mig själv hela tiden...så dags för denna. JAG ÄLSKAR ATT TÄNKA I LJUDEFFEKTER, det är så gött man kan förmedla känslan så mycket bättre liksom! Nu är det sjukt svårt att skriva ljudeffekter men det är kanske något jag kan uppfinna när jag blir större. men när jag tänker en rad ljudeffekter spelas det liksom upp en film i mitt huvud, okej nu gäller detta nog mest gympa, en rad ljudeffekter är liksom från man börjar springa tills när man är klar, sjukt bra, så slipper man tänka i ord liksom, överskattat!

om sanningen ska fram # 5

jag är lite smårädd för kineser...
asså detta låter hemskt men jag kan inte hjälpa de. De känns lite som de är som katter...Dessutom är de hemska mot djur och sen jag såg de där klippet på den lilla tjejen som blev påkörd är jag helt sinnesrubbad, är detta människor vi ser? Vad hände med deras moral, de enda de bryr sig om är framgång?!

DETTA ÄR VERKLIGEN ATT DRA ALLA ÖVER EN KANT!!!!!!!! Kom ihåg att jag tycker det, jag älskar kineser också och är inte ett dugg rasistiskt, har massa chippe kompisar som jag tycker jättemycket om och inte är det minsta rädd för!!

men det är ändå något med dem, alla ser typ lika dana ut, okej FAN VA JA KRYDDAR. men ändå lite. + alla små gymnastungar som dock är vädligt söta men beter sig som robotar! Hade dock på ett sätt velat vara en liten kines gymnastunge eftersom dom är så grymma fast minus allt det plågsamma

okejokej nog för det!

hej till er mine damer og herrer!


haha skickar lite glädje till er! Vem fan är den där Markoolio egentligen?! Så skön! hade velat ha honom som storebror!

Men ok....jag = en mycket dålig bloggare just nu och jag är nästan helt bombis på att ni inte vill veta varför.
Men så säger ja det ändå ;PpPP;;PPp JO, SKOLA, JÄLVA!"?#"=?`@@* SKOLA!! Är så skoltrött, vill inget mer än att vira ihop mig till en liten boll och studsa iväg när jag ser mekanisk energi, buffertar, innovationer, derivata eller varför inte spiroteker?!?! Det hjälper så inte att jag har fysikprov på fredag, ska änga hela helgen till att plugga och sen nästa vecka (wiiihooo week of hell!) så är det inget mindre än engelska redovisning, spanska prov, kemiprov och biologiinläming och varför inte för all del lägga ett JSM på det?! ÅH JAG BLIR SÅ LACK! Vill bara studsa vidare (helst en rosa boll vill jag vara) in i gympabubblan igen där allt är så gott!! (läs på danska)

så ja thats why, bli inte förvånade om jag inte uppdaterar förrän efter JSM, mitt huvud är typ sprängfärdigt och all tid har typ försvunnit, tooo baaaaad. Hemskt ledsen. & allt det där. Hoppas ni har det bättre!

Nu iaf lite gympa som kommer va så skööönt!! icke månge träningar kvar nu, totaly crazy!!

PUUUUUUSSSSS

förträning


haha så kul bild från förra helgen från förträningen, visar allas förberedelser så bra

Fia: halvt efterbliven som alltid
Jag: mitt uppe i några av mina jävla tics
Hanna: koncentrerad
Hult: megakoncentrerad tilochmed bakvänd
Sofie: taggad
Tidde: jaa vafan gör tidde?
Lindblom: redan sprungit iväg
Tilda: haha allmänt mongo men till hennes försvar gör hon tydligen sådär med näsan när hon är förkyld...jaja då säger vi så

man får den oftare av bög

interna saker är så mycket bättre än typ icke-interna saker, typ bara dom som är äkta roligt. Okej fattar inte varför jag skriver detta, borde plugga...men har inte hunnit och kommer inte hinna ikväll heller och imorn har jag typ också saker o göra ÅH! FUCK SKOLAN...(mogen chey) nää men ärlig talet, jag hoppas fan denna jobbiga, stressande, irriterande långa skolgången kommer löna sig, annars blir jag lack. 99% av all kunskap har jag ju ändå redan glömt när jag blir vuxen.

...

ååh herregud, dog precis lite inombords men tyvärr får ni inte veta varför heheiheiehiehei

dagens tanke...

asså inte för o vara sån, men ibland är det så jävla jobbigt att vara trevlig och moraliskt korrekt och allt de där! Nu ska jag berätta en liten historia om en liten ful unge på 17 år;

Elsa har varit i skolan en hel dag, förutom vanlig dag är det grupparbete, det ska va innovativt, nytt, coolt, bäst och ja allt de där. Kul tyckte Elsa först men sen insåg hon hur bajsigt det egentligen är. Alltså har hon haft en väldigt jobbig dag med bland annat rosa läppstift.

Sen ska Elsapelsa iväg o träna och sätter sig på bussen, tidsanvändade som hon är tar hon upp en bok som måste läsas ut trots att hon hatar att läsa. Förutom boken sitter hon samtidigt på facebook på hennes nya coola mobil samt smsar med massa kompisar eftersom hon är så otroligt populär. Hon har en fet, STOR väska och en stor jävla påse med sig som tar mer än ett helt säte. Väska, påse, Elsa, bok, mobil - jaa det är mycket på ett litet säte på bussen.

Just när hon sitter som skönast kommer en ny skara tanter in på bussen, det är fullt på bussen och mina väskjävlar tar upp ett säte. SNÄLL OCH MORALISK OCH ALLT DET DÄR SOM ELSA NU ÄR tar hon bort sina väskor, sätter sig obekvämt och tränger ihop sig + resterande delar på ett säte så en tantamän kan vila sina skrangliga ben där och snabbt som fan kommer en tant o sätter sig.

Elsa är inte bitter eller så, men ärlig talat, tanter ska träna, inte sitta ner, vi ungdomar är världens framtid, LÅT OSS HA DE BRA OCH SKÖNT VAVAVA?! Elsa tänkte sedan, varför satt ja inte bara kvar som jag gjorde? skönt, bekvämt och otrångt, aldrig kommer ja träffa de på bussen igen och de kommer aldrig hetsa mot mig att jag inte tog bort mina väskor. Men Elsa är så moralisk som man ska vara, finns + och -, som i allt och alla (punkt, punkt, punkt)

Elsa ville mycket gärna ha med sin historia på min blogg xD ;Pp ;d

Påväg hem...

Cool som jag är gör jag ett inlägg från min coola mobil nu när jag cyklar hemåt. Så otroligt cool OMG. Har snackat samtycket idag så har typ ont i huvudet så nu ska jag hålla käften i göra fysik när jag kommer hem istället. Kul! Hej puss gympa imorn yeaaah!!


NM SILVER

weeehoooooj, blev ett NM silver iaf och vi är nöjda! Fantastisk helg där jag för en gångs skull tog vara på tävlingen för shiit det är ju faktiskt så jävla kul! Men asså, det är något speciellt med att just leva gympa, allt är så härligt, allt är så mysigt och alla är så jävla konstiga och det är så jävla GÖTT & såklart gillar ju alla att gympa som är det bästa som finns, ville bara förklara min kärlek till både gympa och bästa bästa brudarna som jag saknar som attan redan & alla som hejjade och kolla webbtv såklart, alltid lika kul :) nuuu fullt ös medvetslös till JSM!! Längtar till jag kan hoppa in i gympabubblan igen (fast jag har inte riktigt kommit ut än)..

Kärlek till gympelistiken!



inte långt kvar nu....

bara en natts (förhoppningsvis) sömn tills vi äntligen åker! ska bli så gött, nu ska vi visa norden vad åtta mongos från höganäs kan göra!

om ni vill följa hemmifrån klicka in här! http://www.gymogturn.no/teamgym2011/webtv/Sider/default.aspx

...


fick mitt första VG idag någonsin på gymnasiet, coolt va? Tjänade även en 10a på besväret (jag och fiona slog vad muhaha) därför när jag fick tillbaka det (visste att jag skulle få dåligt för provet va tp cp?) så skriker jag "YES, fan va göttt!!!!" haha...fail!!

men couldn't care less faktiskt, NM IMORGON!!

Genrep - check!

genrep klart, nästa gång vi kör volter och dansar är vi i fuckin LARVIK!!! om 34 timmar åker vi, wäää galet! Endast kärlek, endast tagggggg!


lööv o lööv, nu kör vi!

är så äckligt jävla besviken på mig själv så det vrider sig i magen, men inget att göra åt saken nu, bara se framåt...MEN FÖRST, NM SÅKLART!!

coolt


många halvtråkiga inlägg nu, hemskt ledsen....är halvt ofukuserad på allt förutom gympan nu så kan typ inte kocentrera mig ordentligt! genrep imorn 19.00 i högnäs, kom och tittaaaa! :)

17 bast!!


WIHO, mellanåret påbörjat för oss alle nu, även oliwia.

GRATTIS FINFINA DU!!

taggar i min ensamhet


sååå totallly wähä. DAGENS ORD WÄÄÄHÄÄ...sjukt bra ord, gotta lov it så att säga! NU; en kopp te, lite gossip girl och sooovee

wäÄÄHäÄÄ

NMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNMNM..........om en vecka är vi hemma och har tävlat wiiihoo! nu jävlar brudar!!! Bra kött idag och imron och sen genrep onsdag SEN ÅKER VI!  wiie :D

masKERAD

dags flr haloweeeenmiddag. OM PRICK EN VECKA ÄR NM AVGJORT, wääääähäää TAGGA

födelsedaaa


helt okej att vakna upp såhär på morgonen, synd bara att det bara händer 1 gång om året (1/4 gång per år om man fyller år den 29 feb nää hehe skoja)


lite pressies och såklart den oerhört välbehövdliga IPHONEN! Ni får jätteegärna skicka ett sms till mitt vanliga nummer med ert namn :)


på tiden va???

förståeligt

förståeligt...förståeligt, vet inte om det är ett ord men det är faktiskt ett bra ord. Egentligen gillar jag inte det, asså hur det låter,  förståeligt, det är typ för komplicerat men det är ändå bra mening för man låter mycket smartare och säga förståeligt än att säga ahaa, jag fattar till något som man egentligen inte ska fatta utan bara förstå, FATTAR NI?! tjaaa, det är ju förståeligt iaf! Jag fattar hur du tänker men måste inte nödvändigtvis hålla med själv men det är ändå sjukt förståeligt. THUMBS UP för förståeligt!

blev precis dumförklarad, självklart är FÖRSTÅELIGT ett ord!

haloweeen

ja vet, lite efter men på LÖRDAG ska jag på haloween middag och då är alltså frågan vad fan jag ska va utklädd till...jag har tre alternativ, snäälllaa hjälp  mig folket!
http://michaelaa.webblogg.se/images/2009/dsc_0183-vampyr-2-web_59095083.jpghttp://images.buycostumes.com/mgen/merchandiser/60719.jpg?zm=1600,1600,1,0,0http://thindrasmamma.blogg.se/images/2010/24-stil-fashioncore_524674b_101522076.jpg
1. VAMPYR (röda läppar, svart klänning, allmänt läskig (inga röda linser för de är för dyra)
2. SUPERHJÄLTE (silvrig och svart, möjlighet till mask)
3. EMO (hahahah kass bild, men trashig, snebena, massa svart och håliga tights!)

NM KLÄDER





12 h redskap och 3 h fristående kvar, fatta! Sjukt...galet, craaazzzzyyy (allt sånt här låter mycket coolare i mitt huvud) iaf, lite kläder som vi ska gå runt i :)

RSS 2.0