höst

ja, höst är det verkligen nu, nästan alla löv är borta och det är kolsvart klockan 5! var riktigt kuslig stämning idag, det var varmt, dimmigt, grått och bara allmänt tyst...sen ser man alla färgglada löven bara sådär. Creepy

förstår ni det kusliga??

nu lite mysigare








meheh

känner för att stalka nån, är på stalkning humör, mehehe, undrar vem som blir offret...förövrigt är jag trött/pigg/uttråkad/ja...mest uttråkad på samma gång kan bidra till stalkinghumöret!


otroligt random bild. jag och syrran juni 2009

marcus lilliebjörn

kolla själva sicken kämpe han är!

om sanningen ska fram # 4

JAG SUGER PÅ SVENSKA!

har vetat det ett tag men insåg det häromdagen...för det första flyttade jag till England när alla andra hemma i Sverige skulle lära sig allt, sååå lite sympati får ni känna med mig.

Men ok. Bevis 1: en av de första meningarna på mitt historiaprov var "bonden brukade hans gjord" Vem fan stavar jord som i mark med G innan?!?

Bevis 2: "jag har precis sjösatt båten" jag: "jaha då måste du ju simma in"....sjösatt är inte = fastnat mitt ute i havet...

Bevis 3: ni vet uttrycket "jaa men det är Kurt(kom inte på något bättre namn) i ett nötskal" har alltid trott att man sa så när någon gjorde något dumt. typ ååh jävla nöt! Lite samband finns det ju men rätt är det ju inte rikritgt

Bevis 4: mamma: "nä fay, du får stanna hemma ikväll" jag: "men ååh, vill du att jag ska leva i celibat eller?!" numera vet jag att celibat inte är = leva avskild från omvärlden utan något helt annat, typ fail.


kanske bäst att sätta på sig ett par glasögon och leka smart

TAGGGAAAA


om två veckor sover vi säkert i ett hotell i Norge, FETETAGGADE för vårt första NM...wääho

nammm

känslan då den färdiga bokanalysen ligger i väskan och är inskickad, såååååå skönt. Nu kan jag typ va normal igen, har varit helt uppe i skolan denna veckan, hetspluggat HELT i onödan eftersom proven krävde något helt annat typ. FRIDAY FRiDAY!!!! = början på höstlovet, huuuuuuuuuuuuuuur skönt?!?!

dagens replik

"mamma, kan du inte stänga dörren för jag ska prata med mig själv ett tag nu"

hellloe påe er!

länge seaden jaeg updatearade....(läs hela texten med svengelsk brytning så kan allting mycket roligare) hemskt lessen!!
nue: histOriaprov ieftermiddag: ska typ 5000 uttryck bioloogi in i skaaleeen (orkar inte tänka svengelsk mer, så tänk vanligt, hederlig svenska!) fast jag har ju inte så mycket mer att säga, ville mest påpeka det. &&& SNART NM!!! sjukaaaaaaasttteeeeee, wääääääääääääh!!!


langar upp en ETT ÅR gammal bild, från haloween PPP, idag är det haloweeen PPP men detta året har vi bättre saker för oss (plugg) än att dansa runt i kostymer med massa 95or (plugg). Så istället för att ha roligt ikväll ska jag har ÄNNU roligare (plugga)

vindruvor

hehehe...lyckades ploppa i tre vindruvor i mammas vin när vi åt utan att hon märkte det. Och nu hörde jag hur hon anklagade pappa "har du lagt vindrovor i mitt vin? gud va äckligt!" men wtf, vin är ju av vindruvor. hehehehe 1-0 till mig!

hmmm


hahaha, sjukaste laget...kan inte hjälpa att jag skrattar genom hela, asså kolla deras uppsträckningar och typ ahha, MUSIKEN!! stresssiiiggg...nääääråå

en estocolmo!

någon undrade vad jag gjorde när jag befann mig i huvudstaden! hinner inte förklara nu men ni kan få er en liten teaser...


kolla vilken söt snubbe!

sorrry, kunde inte dela länken men kolla vad han är grym!

cool 67-åring!!


freedom

efter en hel dags studiedagande var ja tvungen att rasta mig lite, missade tyvärr den allra finaste solen...
nu: mer matte!!

kommentarer

har fått lite random kommentarer och ska försöka svara på dom så småningom!! MEN om jag yrar bort dom, fråga igen eller påminn mig om det är något ni undrar, är inte den tajtaste guldfisken i burken liksom.

pusss

2 ½

GAAAAAAH, snabb in men jättelångt bak, aggresiv upp men lugn ut, ej fram!! men titta i mattan, tappa inte spänningen, tidig skruv men få med huvudet, överkroppen och underkroppen på samma ställe, dra på i skruven men in med huvudet, men inte fram utan uppuppupp!

FÖRSTÅR NI HUR FÖRVIRRANDE DETTA ÄR?! frustration gånger oändligheten. Lönt att vara lätt när det kan vara krångligt liksom meen det var ju så lätt innan...makes kanske sense till gympapeeps annars är det för att få ut min frustration. Nu jävlar.

sommarspelen

åååh vad jag hade velat vara med i sommarspelen, eller ha en sån hinderbana i trädgården (mycket jag vill ha e trädgården nu) det och en wipeout bana, mitt framtida hem...måste nog gifta mig rikt. Men det ser ju så fantastiskt roligt ut, liksom nu öppnade dom en random dörr och sprang igenom ett rum med ballonger!! HUR FANTASTISKT?!

friluftsadeln på äventyr

bilderna sammanfattar vår otroligt fina utflykt igår, fint väder, gott folk, mumsig pinknik = sjukt najs! Fiona ligger inne med den helt klart klockrenaste outfiten!


nästa äventyr: lerduveskytte!

BAD I OKTOBER!


okej okej, fin kväll, solen sken tills den gick ner och det blev ännu kallare brrrrrrrrrrr....MEN vi trotsade det och badade ändå, mest för att vi är så sjukt coola, cp kallt var det. Men har velat bada en gång till i år enda tills sommaren tog slut så nu slipper jag ha dåligt samvete för jag inte gjort det. ;) Högst ocharmig bild på mig men det får ni tåla, ficklampor är roliga.

his...to...r..i....a


okej...historia är ju inte världens roligatse ämne måste jag säga & lägg inte märke till min äckliga handstil (klockan 3 en fredag då man redan har haft matte, fysik & kemi), brukar skriva liiiite finare! brukar hellet inte göra paranteser inne i paranterserna och skriva MUHAHAHHA MONOPOL! men  nu gjorde jag det...någon historianörd som vill gissa vilken tid det handlar om ;)?


inte det jag ville komma till, mena bara på att jag valt rätt linje då jag i historian benämner saker med x. Dessutom ska vi lära oss en studentsång med massa SI-enheter istället för text! Nörd

dageeeeeeeensss

dagens smarta tanke: HITTA MATTAN!!! tänk va skönt att verkligen ha koll på var man är i volten, funderar väldigt seriöst på att försöka söka upp den, kan va en fördel liksom!

& dagens lite skojsiga: landslagsuttagning är pangboom klart i december eller januari...kuuuul :D


snart NM för bövelen!

rekord!!

klockan är bara 22.09 och jag har redan hunnit hem, duschat, ätit och plockat fram träningskläder och skit till imorn! = jag har varit sjukt snabb. Nu ska jag bara dricka upp mitt te, få in lite fler spanskaglosor i huvet sen soooovee

langar upp en bild på när en luftballong krascha på vår granne (åkern)

om sanningen ska fram # 3

asså jag tänker väldigt mycket baklänges, typ vissa ord jag ser så läser jag det baklänges istället. vet inte riktigt varför...bara blir så. Särskilt när det är sånhär jobbig tystnad...då kan jkag tänka det senaste ordet någon sa baklänges, och om det är ännu längre tysntad, blir baklöänges ordet baklänges igen (alltså rättvänt). knasigt. Och om jag inte vet vad jag ska svara på något --> Bästa lösningen är att skriva senaste ordet baklänges!!!


eller vel tevil segnälkab!!! KOLLA VA GULLIGA ALLA ORD BLIR!

welcome to paradise

tänk om detta funnits i trädgården...

haha

haha facebook vill att man ska sela om filmerna eller ela dom...hmmm

rastlös

asså en jäkla tur att det bara är en dag (förutom fredag) där jag inte har gympa efter skolan. ÅÅÅH, kommer hem. Har plugg, vill jag plugga? NÄÄ. Jag har ju hela dagen på mig liksom. Pluggar jag? nej. Sitter jag och är sjukt rastlös i hopp om att jag ska ha något bättre för mig, ja ungefär så. Har massa att göra egentligen men det är ju sååå tråkigt. Heldre vill jag  gympa, mycket mycket heldre. Hoppas ni tar mitt problem på största möjliga allvar. Lade precis tröjan i clementinskal, mindre trevligt.

f r u s t r e r a d

ejuhfiuwfheiua hrqAOHU WHOWE öööö. öö. ö. ö. ö...typ så känner jag. BLIR SÅ JÄVLA FRUSTRERAD, varför hålla på såhär. Ska ta tag i mitt liv nu, är sjukt gympasugen, längtar till onsdag, vill bara dit och bli bättre. Kraften är tillbaka, nu är det bara volterna kvar. Haaallååå, volter, var ääääär ni?! LPL (ni minns väl vad det stod för?)

Tja, nog för mig. Sov gott allesamman!

ey


va på väla idag med oliwiiisen....vi vet numera vart robert pattison jobbar och har mer möjlighet till stalkning. Köpte den saken jag har på huvet, en tröja, ett linne och ett par tights. Vet att ni bryr er så oehört mycket!

pusss

PYSSEL NIGHT

tjaa...tanken slog oss en morgon. Vi vill pyssla, så varför inte göra det en LÖRDAGKVÄLL. Vad händer med världen?! Så, såhär spenderade jag min lördagkväll, med bästa tjejerna, pärlplattor, fönsterfärg, john tucker must die och en smält enhörning i ungen! Rip Adam :( JAG ÄR SÅ JÄVLA MOGEN FÖR MIN ÅLDER!

lägg märke till fönsterfärgen i vattnet he he he...



sjukt nöjd säger jag bara, sjukt nöjd!




chanelbulls


har faktiskt inte glömt kanelbullens dag! utan bakade bara lite efter alla andra........mmmm ja vet att ni blir sugna

om sanningen ska fram # 2

MINA ÖGON ÄR FETT OPROPORTIONELLA!

ena är större än det andra, särskilt när jag ler....då blir det ena ett kinesöga medans det andra är vanligt. störigt! ser så sne ut...försöker dölja det men nästa gång det kommer en bild på mig - tänk på det för det stämmer. Eller tänk inte på det så tycker ni jag är snyggare he he he he....fast nu har jag ju redan sagt det. Too bad!

FÄRG

jäääädrar va min blogg va svartvit nu på senaste. GUD VA TRÅKIGT! Langar därför in en bild med färg för att väga upp lite...kallt är det också, brrrrrrrrrrr

regn & blåst


platta året imorse, så ovärt!

p l u g g a r



asså vad är det med vädret dessa dagar? är trots allt oktober och igår satt jag ute och pluggade i shorts och linne utan att frysa. se bild 1. sen helt plötsligt är det svinkallt! fett knas! pluggställning vid kalla tider blev därmed annorlunda. se bild 2. Lönt att bara göra en grej när man kan göra annat samtidigt. Plugg, har redan skrivit det tre gånger i detta inlägget, fy och blä! Längtar till sommarlovet....!

// wannabe labbrapport

dagens sjukaste

årets sjukaste, tjaaa faktiskt mitt LIVS sjukaste (beroende på hur man ser på saker och ting) sak hände mig idag! Gissa vad?!

JAG FICK STÅ UPP PÅ SKOLFOTOT!!

Det har aldirg någonsinn hänt mig, kommer aldrig någonsin hända igen (om jag inte börjar i en klass full med dvärgar). Sen behöver vi ju inte nämna att vi fick välja position själv...men ändå! FETT!!! Nu vet jag hur det känns!

Känns också skönt att få det avprickat från min "att göra innan jag dör" lista! Så slipper jag ängna mig åt att va lärare när jag blir stor! Toppen!

möjligtvis kan ett skolfotokolage ploppa upp sen när jag får klassfotot och påminns om att jag faktiskt stod upp :D

life


det får räcka idag, men jag leeever så ni vet! men är yberstressad över det mesta, så får ta tag i det så gott som det går först!

RSS 2.0