mannen under trappan


USEL uppdatering = massor att göra = massar att berätta
som vi får ta en annan gång :)
nu kommer lite trtevligt folk och vi ska kolla skräckis detta fina regnväder, sen ska kajsa och fiona sova här. myyyys!!

puss på det och kärlek till höstlov!

bra jobbat fay

hahah dåligtsamvete.se men skit i de!
försökte hinna med ett inlgg innan men det gjorde jag inte, nu r jag på klassfest hos johan och vi har det trvligt.
Men vi ska snart sova, sen träning imorn bitti och sen bara ta det lugnt på lördagen. Skönt va? och höstlov, så jävla gött!!

gondatt sen!!

100!!


weeeeey, heja mig!!! va tvungen...eller kanske heja er som faktiskt läser?? HEJA ER!! :)

woho snart TRESIFFRIGT!!

bra jobbat folket, inte för att jag skriver om något intressant men ändå, kul att ni läser :D Asså ni anar inte vad jag precis har gjort. jag har STRÄCKLÄST i 2 TIMMAR asså guuud jag trodde jag skulle smälla av. För det första HATAR jag att läsa, för det andra så är det jobbigt nog att bara sitta still i en timme, för det tredje är det jättteetråkigt och för det fjärde lockade massa andra roliga saker MEN trots allt är fanimej boken utläst...Är fan stolt att jag ens slog upp den och inte bara gav upp.

Så jävla skönt att det är höstlov efter imorn, jag hade inte orkat en vecka till...nu är min pluggstubin på typ -10

men sov gott iaf, asså detta är sjukt men det känns som min hjärna har svullnat, såhär många ord på så lite tid så snabbt = överbelastning "men det är jätteviktigt att ha ett liv utanför skolan och inte plugga hela tiden" LYCKA TILL SÄGER JAG DÅ


jädras skitheilm.........sluta va dum mot lille Erik! muahahhaa fast han vann ju tillslut. GODNATT

kinapuffar

jag är så sinnessjukt skoltrött nu och det hjälper inte att det känns som fredag idag. Det enda bra är att det är HÖSTLOV imorn som ska börja med klassreunion med kära 9:6!! underbart! Sen träning på lördag då ett helt nytt fristående ska läras tänkte jag och sen har jag inte så mycket planer. Förutom mini-läger nästa helg med PAINTBALL!! äntligen! det kanske kommer ett inlägg om mina blåmärken sen ;)

nä, men...nu ska jag plugga vidare. Jag har 100 sidor att läsa till imorn. Kul va?? nä, tänkte väl det.

också lite sommar nostalgi, man är ju faktiskt snyggare när man är brun.

inlägg nummer haloween



hahaha, livet har sina bättre stunder alltså och man tackar för dom! visst var vi rätt snygga  ändå? hahaha...
yeye, tränade (styrka liite) med turnisarna idag, wiie nu ska vi KÖTTAAAAA (måste bara vila en vecka)

puss och godnatt

PANIC AT THE DISCO....hehe fyndigt va?


har lite panik! måste plugga biologiprov men ska på möte nu och ikväll är det Haloween PPP hehehe, men vad fasen ska jag vara utklädd till vavava?? har ingen sån outfit så får ta nått sorts ihopplock, men vad???

jaja whatever det får lösa sig och jag llängtar så till höstlovet förresten!! Nu måste jag läsa lite till så hörs vi kanske senare ikväll men beware för jag kommer vara LÄSKIG!! eller?

pussipussi

FLOPP

ifall ni inte redan vet det blev inte tävlingen riktigt som det var tänkt. Vi slutade på en tredje plats i kvalet (med några rejäla missar, bland annat jag som ramla...ickeickeicke bra) MEN det andra svenska laget kom tvåa och det är bara ett lag per nation som går vidare. Så istället kom några dåliga storbrittanier med placering 7 med istället för oss. MEGABULL, hade varit så skönt att komma hem och säga att jag var nöjd och kanske även kom till final då. Men vi hade iaf väldigt roligt trots besvikelsen och min gympabubbla har nog precis spruckit och nu är allt så sinnessjukt tråkigt...vill bara in i den igen!

förresten, är inte bubbla ett väldigt gulligt ord? bubbla...
men sånt är livet och vi vann iaf banketten och det kommer säkert nya chanser!
Mer om detta en annan gång, ville bara säga att jag levde och så.


Här är iaf när vi kör i kvalet! Tack för helgen darLINGs!

NU GÄLLER DET FAN TA MIG

EM, here we come!!
sitter här i mina sverigekläöder och åker snart till GH...kolla på oss på tv4 nyheterna idag från halv 7 och frammåt hihhi
gaash...nu e jag så laddad, ska bl så kul och skönt o förträna idag, wihaaa

Nu ses vi inte förrän EFTER EM, hoppas allt har gått svinbra sen dess!! (och jag har fått en ny friståendedräckt! :D)

puss!


facebook spam


facebook e typ spammat av em uppdateringar haha...wiiiiii

dagens planer e ladda, packa, plugga? nä!, klippa trikåer och ja :D
haha, förresten megafail på friståendedräckten jag skullw få igår (min förra blev ju snodd)
& nu hade bende sytt dom här guld och blåringarna på FEL arm och de blåa över bröstet var alldeles för smalt, iaf där bak, gaah jaja se fixar sig! :D

Fläskfilé

MEGAGÖTTKÖTT idag jaaaoo...detta SKA gå bra, vi ska bara in och dominera!

Förresten ska jag vara HEMMA hela dagen imorn...såååå triiiiisst. Vi har volleybollturenering imorn och jag har inte hunnit packa och blabla så mamma sa att jag skulle vara hemma. Så jag får väl vara det då. mega plus för jag får sovmorgon och lugnt imorn innan jag sticker på invigninen. fast kommer säkert inte kunna sova av alla fjärilar i magen men man kan ju alltid hoppas x) åh jag känner ordbajs på gång. hihihaiahidhjkfdskjfjwejh

men så om någon råkar vara hemma imorn så kan du ju alltid säga till och underhålla mig lite? japp tack!

PUSSOCHKRAM PÅ ER SWEETIIES!

VI SKA REPRESENTERA SVERIGE!!! (+ några till)

hooollla pistola

jag fick typ damp igår, stressryck för ALLT men nu känns det bättre, ska ner och käka mellis snart och sen göra klart judendomen och sen ladda inför träning och börja packa för då ska jag hoppa in i EM bubblan.....wihooo och den ska börjas med en köttig träning och avslutas med en guldmedalj? KOM IGEN NU TJEJER, fyfan LETS GO!


in a bubble

tänkte plugga som ett DJUR nu, sen skita i ALLT och hoppa in den efterlängtade EM BUBBLAN!!!
ooh gaaash, det pirrar i hela kroppen när jag tänker på det

segeröv

jag har blivit så otroligt seg på morgonen och hela tiden men ändå så himla snabb, jag tror jag tackar fiona för båda x)
Idag gick jag upp 10 över 7 vilket betydde att jag hade en halvtimme + tio minuter på mig innan vi ska åka. Och jag hade redan klätt på mig, sminkat mig, fixat håret, ja allt sånt 20 över 7!! Tio minuter, rätt duktigt ändå. Fast hur mycket tid jag än har så blir det ändå stressigt innan man ska åka, så ska kanske sluta skriva nu.

Dagens planer är iaf skola till 2 och sen hem och NÖRDA religionarbete och andra läxor så jag slipper o tänka på det innan EM sen & sen tänkte jag nog packa och lite så, yeah

Dagens miss däremot var att jag tog paprikakrydda istället för kanel på filen imorse, gott gott gott...mmmmm

pusssss & ha en bra dag peeps!


jag har snygg dag idag, det syns va?? :D

EM EM EM EM

sista friståendeträningen någonsin med GF ling idag. Helt stört! Har redan tränat med dom ett år, var har den tiden tagit vägen :p? Nu ska vi snart ner till kämpinge och dansa lite sen ikväll ska jag PLUGGA, välja kläder och börja packa tänkte jag....wiiihooo :D

& någon frågade när tävlingen var och så...
börjar med invigning på onsdag, sen förträning på torsdag, kvaltävling på fredag och förhoppningsvis final på lördag :) Och den är på hemmaplan...i MALMÖÖÖÖ!!

SWEEEDEEEEN


landslagskläderna har kommit, detta plus defileringställ och väska tror ja. & flaggan är påsydd på en dräckt, friståendedräckten är i tillverkning och skulle bli klar på måndag! fatta att det snart är tävlingsdags, nu om en vecka har vi precis varit på en fet bankett och är påväg någonstans och vet hur det har gått, hoppas det har gått bra! Snart börjar nerverna komma asså....

tjulahopp

fatta att det bara är 4 dagar kvar! Asså helt sjukt, tror inte jag fattat de än, jag fattar det ibland och då blir man liksom helt nervös pirrig, gaaaaaaaaaaaaaaash

sista riktiga redskapsträningen idag, sen en fristående och en halvträning sen är det dags!

förslåt för dålig uppdatering, har inte orkat :p igår va ja i stan och sen fika jag och filli och nu ska jag snart dra på träning och sen är det pepp och mys hemma hos nilsson :) mys

puss&kram

what a DRAMA

asså herregud vilken dag. Börjar med att jag inte kan sova och märker att jag ligger och darrar, sen drömmer jag att nån vill ta jordgubbar från mig och går in igenom fönstret (som va lite öppet) och de va skitobehagligt för det lät verkligen som någon kom in. Så ropa jag på mamma men jag kunde inte prata, det kom liksom inget ljud. Hemskt. Sen helt efterbliven och trött i skolan och jag ska direkt till träning sen (slutar fem över 3, börjar träningen 3) så redan där är det stressigt. Och nu tilld et sjukaste.

Mamma skulle hämta mig och köra mig till träningen så hon hade min väska med massa träningskläder och hon är ute och går med zanto men när hon kommer tillbaka tjuter bilen och rutan är sönder och min träningsväska är BORTA!! (däremot inte min data som låg under - idioter) Vilket betyder att jag nu saknar ställbyxor, mjukiströja, långärmad, förträningslinne + TVÅ dräckter - alla Ling märkta liksom. + två sporttoppar och lite annat som låg i. ÅH, så jävla bajsigt så nu måste jag fixa allting assnabbt så jag hinner få det om mindre än en vecka!

och vilket som betydde att mamma fick åka hem och plocka på sig lite random träningskläder som jag fick ta. Och anledningen till att ja hade med mig så mycket va att TV4 kom och skulle filma oss och vi skulle va lite fina. SÅ JÄVLA ONÖDIGT, OM NI SER DETTA KAN NI INTE LÄMNA TILLBAKA ALLT?

men iaf....det va nog det mesta + att jag blev intervjuad..gaaah ska sändas på tv4 typ om en vecka. lite läskigt, sån stor fluffig mikrofon och sånt hehehe

nu e jag slutkörd och ikväll ska det pluggas, duschas, ätas och SOVAS

godnatt!


shooting stars


hinner inte skriva en massa för ska sova. Idag har jag dock hunnit med en liten halvfika med fiona och linnea, MASSA plugg (och ändå har jag ÄNNU mer kvar) och inte så mycket mer. Imorn blir det ungefär samma, PLUGG men också massa KÖTT på träningen (tv4 kommer och filmar :D)

kläderna kom igrå från h&m katalogen men det ska koma lite till. och visst var det fint på himmlen ikväll?

puss och nanna sött

genrep

är nu gjort och det gick väl hyfsat bra överlag om jag tar bort mitt framåtvarv som SUGER! mer om det någon annan gång. Och nu är det INGEN normal träning kvar, helt sinnes. Snart kommer jag börja bli såååå nervös men det ska nog bli bra får vi hoppas :)

nu kollar jag sverige-holland matchen och ska hoppa in i duschen nu och sen käka och kanske plugga lite(spanska!!!!)

sov så gott!

JEW-JITSU


hahahah....plugghumor i högsta grad! Också det FÖRSTA som kommer upp när man söker på Jew

i cant tell you what it feels like

tycker  jag har varit rätt effektiv idag ändå. Har redan gjort massa kemiredovisning grejs och båda matteläxorna är klara. Nu är det bara spanskaprov, naturkunskapinlämning, en bok att läsa ut, religioninlämning, idrottsinlämning och biologiprov plugg kvar. Skönt att inte ha så mycket att göra va?

nä, nu ska jag faktiskt vara positiv, det är fint väder och jag är på bra humör och fick precis ett mail om gymnasteradan och längtar som FAN redan. KOmmer bli sinnesjukt kul! :D

nu ska jag pluggish vidarish och kanske flytta in för det börjar bli kallt

ha! slå det ni!?

pussiiii

TI 84 PLUS


haha, fyfan vad jag är cool....nu har jag iaf en miniräknare höhö! :D
denna veckan är fullsmockad av skola så tänkte börja lite nu. Och självklart GENREP PÅ TISDAG 19.00 FÖR ALLA GYMPASUGNA!!!

el otoño


hihi, ser ni den lilla fåglen? Den bara satt på gräsmattan så malin plockade upp den så va den helt stilla så man kunde hålla den och klappa den! Sen satt vi ner den igen och då flög den iväg helt plöstsligt, konstigt :P

det var sååå fint väder igår asså, om hösten skulle varit så varje dag hade det varit bra ;) Filmkvällen igår var också megamys och det blev Kick-Ass vi såg, hatar fortfarande den filmen för känner mig så hemsk varje gång jag skrattar åt den. Tack girls iaf :) Nu bär det snart av på träning, ska försöka hinna med lite novellskrivning först bara.

puss!

thats as far as I got so far

home from training now! Det gick bättre än i torsdags men ja, genrep på tisdag :D wiie de börjar närma sig!

Ikväll blir det ut i häljarp på lite filmmys med klassen och på något sätt ska jag hinna med massa plugg också :( suck... jaja, allt löser sig :D

ha en fin lördag :)

svampätartävling


efter en låååång dag är jag hemma och chillar framför TV:en, skönt :) Dagen har typ gått ut på föreläsningar och mat haha.
föreläsning 1; vägen till din första miljon
föreläsning 2; elevkåren snackade
föreläsning 3; Kemi show! (förövrigt sjuukt roligt x))
föreläsning 4; Hästarnas rörelse, typ?
föreläsning 5; Work hard, Be Nice, Dream Big
föreläsning 6; Astonomi

glömt någon? jaja...det var många iaf och mellan 12 och halv 6 hann vi äta lunch, världens tilltugg & tacos och lite godis. Jaja kul har vi haft iaf nere i malmö hos proccekidsen där :) vi har också ätit svampar (nivet sånna rosa och vita skummgummi?)...så många vi kunde! Jag klarade typ 20!! men william klarade typ 50!! helt sjukt, stor käftat kille ;)

hehe, trevlig helg på er :)

hiss och diss

vi börjar med dissen så vi slutar positivt;

DISS - trötta ben
ååh, dumma ben varför sviker ni mig när ni behöver vara pigga och spänstiga?? rätt elakt. Ska låta dom vila nu en dag men av någon konstig anledning känns de som jag kommer få jätteträningsverk imorn. Har inte kört nån styrka men dom e verkligen helt döda. så jag dissar er my legs för ni är TRÖTTA



HISS - tablettaskar
jaa, mamma kom hem med en från jobb x) som är ju så söta och bara ordet tablettask är ju jättegulligt. Och det påminner en om när man var liten. Men det är liksom en så liten ask men ändå varar den jättelänge och det finns så många små goda tabletter innuti. Så hissen går lätt till alla TABLETTASKARNA runt om i världen eftersom dom omöjligt kan göra någon sur :)

mattemattematte

precis suttit och gjort matteprov i 2 timmar! jooobiiiigtt...passar på att göra ett inlägg medan fiona gör klart det sista. Hoppas att det gick bra, dock vet man aldrig om något är rätt, men man kan ju hoppas. Ska hem och göra en hemmagjord Froosh smoothie nu tänkte jag och LADDAA inför lite kött ikväll!

- ananas
- banan
- kokosmjölk
- äpple
- lite citronsaft

gooottttt

SUR

jävla matte, jävla kemi, jävla engelska, jävla novell, jävla plugg....asså snart kommer jag slå sönder något. Åh vad jag är sur nu....................................

go gubbe

på tåget hem idag och lyssnade på en gammal gubbe som snackade med någon random ungdom. han sa bland annat att han fyllde 80 snart och han tränade i gym 3 gånger i veckan och körde 5 olika övning. haha, tänk o va 80 bast och ha den energin, han sa också att han aldrig skulle sluta helt. Nä, varför skulle han? Sån gamling ska jag också bli ;) hehe

puss

hemmmaaa

efter en hyfsat bra träning...2 veckor kvar nu, helt sinnes!! LADDDAA!! började träningen men att hissa ner svenska flaggan och sjunga nationalsången - fett!

fast de va inte de jag skulle säga egentligen, ja skulle säga att PAPPA e hemmaa!!♥ Detta tror ja e första gången jag faktiskt saknat honom, haha...fy va jag lät elak där. Men han har alltid rest hela tiden och blablabla och nu har han varit borta jättelänge i Asien någonstans och nu när jag kom hem från träningen låg han i soffan och kollade textTV precis som han brukar haha. Det är så tomt i huset annars, har hela övervåningen för mig själv och det är så trist för det mesta, men skönt också däremot. Men jaja...bara de ja skulle säga :)

& han sa att han träffat på kinas landslag i basket på flygplatsen och att han kände sig som en dvärg för alla va typ 2,40m haha...kan tänka mig att dom e sjukt långe...

puss & godnatt

random


tre random bilder...lite höst-feeling såhär i sen(sommaren) hehe, önsketänkande men jaja hösten är ju mysig på sitt lilla vis också. Lite varmare mysigare kläder, gula nyanser, klar luft och att det blir mörkt lite tidigigt.
& sen ville ja påpåeka att ja varit duktig och bestämt kläder för hela veckan, mycket bra måste jag säga för annars hade ja fått panik på mornarna.

jaja, nu ska jag HOPPA i säng och vakna som en häst. Blir nog roligare så.

PUSS!

JÄVLA VIND

fy bubblan vad det blåste när jag skulle cykla hem idag kom typ 20 cm/sek. Hur lång tid tog det då hem om jag hade 2,5 km att cykla? haha, nä ja skoja (y) nu är FILLI här och vi ska baka KANELBULLAR eller can-electricity-buns som det också kallas. PUSS PÅ ER SNYGGINGAR!

PASSION


mm..det är ju faktiskt jättegott men asså nu blev jag lite äcklad. Åt precis en och kärnorna va helt konstiga men den smakade vanligt. Men jag tror den va sjuk så imorn kanske det börjar växa sjuka passionsfrukter i magen? Ja, man vet ju aldrig. okej hejdå. Ointressant inlägg.se

kolboda






passar på att ladda upp lite pics från Kolboda..har typ 1000 fler men orkar inte ;) är dock på riktigt foto & redigeringshumör men alla bilder är på gamla datan typ.

Nu ska jag klippa Zantos klor, friståendeträningen sög verkligen i bena idag haha men det ska väl bli bra. Sen står det plugg på schemat för ikväll.

pusshaj!

down to kämpinge

påväg ner till kämpinge igen idag, men bara för o dansa vilket är lite trist men ändå :)

heyhopp

gummisnopp
nämen hemma från kämpinge nu och det va naaajs att köra igenom allt, särskilt på EM-golvet :)
nu har jag en FET plugghög framför mig så ikväll blir mys/plugg lördag. Rätt skönt, hade inte orkat göra något, behöver ta igen lite sömn också känns de som :p

& jag har startat en gympablogg nu, skriv in samma adress /gymnastik. Så alltså -http://faays.blogg.se/gymnastik/. Har inte skrivit något än men det kommer väl såsmåningon, dock skriver jag inte för att ni ska tycka det är kul, om ni fattar :p men jaja.


ser kul ut, va?

FÖÖÖRLÅT

för grymt dålig uppdatering, har inte hunnit bara. Vill tänka gympa hela tiden men en jävla hög med skola kommer ivägen hela tiden -.- Fast i helgen tänkte jag skita i skolan och SNURRRAA MASSA VOLTER I KÄMPINGE ISTÄLLET! ska faktiskt bli riktigt kul med alla EM lag i syd hehe..

nu måste jag sova!

tack för ikväll krängarkompisar <3

RSS 2.0