2011...

är ju i princip slut nu, bara några timmar kvar & jag har inte det minsta ångest att året gått så snabbt och att det snart är slut. Har alltid haft massa ångest annars...wääh året är sluuut ååh jag blir äldre, wöäää ja vill inte, ja vill ha det som det är

men asså helt ärligt har detta året varit överlag ganska KASST jämfört med det förra;
  • jag har blivit sämre på o gympa
  • jävla körtelfebern förstörde hela sommaren
  • har varit äckligt nervös pga en annan människa, usch
  • vi har gått in i skolkoma pga. att vi går i äckeltvåan och har jättemycket o göra
  • jag har fått mina två första VG
såå jag vet inte, men 2011 blir nog ganska lätt att slå...självklart har de haft sina höjdpunkter - j-cupen, sm & jsm-guld och nm-silver, siesta, val-thorens, kreta, lärt känna nya männsikor och lalalalaaa men de får ja berätta mer om en annan gång för nu vill jag välkomna 2012 och hoppas på att det kommer bli ett fetebra år!!


fast ja vet ändå att då klockan 23.59 kommer jag stå där o bara ååååh vad ska jag göra sista minuten av detta året? vad ska jag göra första minuten av nästa?! alltid lika jobbigt men ett tips är att stå på händer i årskiftet, det känns bra... uppochner där man trivs liksom

Feel no pain!

Alltså ibland undrar jag hur min smärttröskel är...Imorse ropar mamma "oj herregud är det någon som blöder från foten?" och jag bara näää det är inte jag iaf. Men sen märkte jag att små blodfläckar på golvet förföljde mig så jag bara oj, det var kanske jag. Så kollar jag på min fot så har ja värsta hacket i hälen som blöder ganska mycket. Och liksom va? Jag hade varit vaken i typ 10 min så jag måste ju gjort det på morgonen men har ingen aning när. (jävlar va ja lyckades sprida mitt blod på tio minuter, det va små blodfläckar i alla rum i hela huset...)
Men iaf...jag hade inte märkt något. Och sen igårkväll såg ja att jag hade ett blåmärke på min en knoge på handen. Och vaaaa? Ser ut som ja boxat in i en vägg. Också här ingen aning vad jag har gjort. Tror ifersej att jag brukar slå i saker för detta har hänt innan men det konstiga är att jag inte märker det. Jaja det man inte vet har man inte ont av såattsäga :)

Nu har det försvunnit lite men ni fyrar va ja menar ;)


fischcysticks

- ni har så skön relation
F: hahah va??
- du å fay
F: har vi ?
-typ en blandning mellan syskon och några som vatt gifta ganska länge
F: HAHAHHAH
nääe

- haha, det verkar så ;D
har ni vatt riktiga ovänner nångång?
F: vi bråkar alltid

- men på riktigt? ;p
F: haha jaa
- typ så att det nästan blivit slagsmål?
F: haha jag puttade henne rakt in i en spegel för inte så längesen, men det kommer hon inte ihåg, sen har det väl varit andra gånger, men slagge vet jag inte typ bara lite hets

haha kan hålla med om att vi har en skön realtion, tur att man har dig lille fischy!!

julklapps


jaaaa...här är lite av mina julklappar, fick lite annat också och presentkort och pengar men det va tråkigt att fotta & någon ville se min "julafton outfit", har tyvärr ingen bild på den men det var inget speciellt hehe. Hoppas ni också fått massa fina klappar!

töntarna @ höganäs

asså helt seriöst, detta är andra träningen vi fått för oss att gympa med två tottar. Sjukt töntigt. Och inte nog med det, nu har vi kommit över vår Markoolio fas och vandrar vidare till SMURFARNA. Alltså ni borde lyssna på texterna, dom är helt sjuka. Tex den låten "who let the dogs out?" då går smurfar låten "kom lek med huunden" och "vill du ligga med mig dååå?" går - "vill du smurfa med mig då?" och samma låt "om jag ger dig mina snäckor?" & "om jag säger snälla saker"...haha wäääh. För ja vill gympa mer är typ den ända vettiga låten. För det vill man ju, gympa mer...all julshowräningen är liiiitttte seg jämfört med vanlig träning men de kommer bli ballt :)


otroligt lökiga bilder...nu ska jag hoppa in i duschen!

intert är det bästa


okej denna lilla firren bidrog till ganska mycket skratt efter vi hade käkat med klassen, tänkte berätta men nu orkar ja inte så skippar de hehe..men asså kolla bara ögonen, sjukaste ögonen jag sett. Avslutar denna termin med att hälsa klassen "Ha en bra familj allihopa" skulle givetvis vara ha en bra juuuul, hälsa failjen! eller något


tjenare jesus, är du ofta här o hänger? - klockren dagen efter PPP när vi sitter på en tråkig skolavslutning humor


och detta va när vi va o käka med oliwia och hennes familj häromveckan, haha efter lite vin tyckte liselott minsann att det passade utmärkt att höra telefonen bättre genom att ta servetten över huvudet...så kul!

JULAFTON


gjorde världens sämsta försök på dehär med juliga bilder, haha gick mindre bra men hallå...idag har ju varit vårigaste dagen sedan april! Jaja, en solig jul i Sverige ska man väl också ha någon gång. Måste säga att idag var nog den ändå dagen någonsin jag kommer ha längtat till att det ska bli mörkt för dååå kunde man iaf låtsas som att det var fullt med snö ute bara att det inte syntes!!

dagens roligaste var ju lätt när vi skypa med kusinen i austarlien och asså gamlingar och teknik går fan inte ihop, så jävla kul! Dessutom hörde man mormors mobil plinga som att brandlarmet gick typ en gång i kvarten, blev lika rädd varje gång! Och sen var det också rätt kul att jag kötta gärnet i julklappsspelet för att tillslut få en ficklampa! wooohooo....sen lyckades ja skrapa till mig världens sötaste diskborste istället, knappt nöjd.
men iaf, sen fick alla massa paket och det var ju trevligt, har aldrig fått såhär random paket som jag fick iår. blandannat en stol, ett fotbad och ett undervattenskamerafodral

Hoppas ni alla har haft en finemang jul! :)

JULGRANar är ju juligt

laddar upp på julafton med dagens fråga, dagens fråga, dagens fråga, lalalala dagens fråga!
vilken julgran är den schnyggaste?!

el classico vs. el stålkopplado!?

MEN HEJ PÅ ER MINA KÄRA

vad har hänt egentligen? Hur är läget med er? Tur att ni har kunnat läsa alla mina nya inlägg om ni har haft tråkigt i alla fall! Nämen såatth...tiden sen sist har typ rullat på i ett, saker hit o dit. Massor har hänt men eftersom jag inte längre har någon tidsuppfattning har ja sämst koll på vad som hände när, hehe så ni kan ju tänka på det ifall jag skriver något fel!

Ja och detta skriver jag på så gott som självaste julafton (klockan är över 12!) känner jag någon julkänsla?! nää det gör jag verkligen inte...ingen snö, jag köpte 99% av mina julklappar i augusti när jag inte hade något bättre för mig pga körtelfebern, vi slutade skolan igår & ja...som sagt vad händer med tiden nu för tiden!? Men imron ska jag vakna till julkalendern och sen käka gröt så liiite mys blir det ju trots allt


låtsas att ni är min lilla vovva och jag är ute o går med dig! Det blir kul, ja lovar! Roligare uppdatering kommer snarast!


hahahahah


haha...ungar alltså, så fel det kan bli och så oehört omedvetna dom är av det!

Äntligen hoppade jag på rätt bussjävel...

....trodde jag iaf. Men ska berätta om min kortvariga lycka som precis tog slut. Jo de va såhär att jag satt mig på bussen till träningen och så kom det en likadan buss bakom men alla trodde ju att den skulle gå senare än den vi redan satt på men det var ju tvärt om så alla rusar ut och den som ska gå tio min tidigare (som redan är försenad några minuter) och det blir asmycket folk, så smart som jag är sitter jag kvar i en så gott som tom buss så jag slipper trängas. OCH DÅ KÖR MIN BUSS, DUDUDUUU INNAN DEN BAKOM OCH LITE INNAN SIN TID (vilket va bra då jag redan va försenad till träningen) så jävla gött tycker jag och så sitter jag där lite halvnöjd. Men så bra va de ju inte för den bara körde ett varv runt knutpunkten och kom tillbaka....jaja kortvarig lycka är bättre än ingen alls :)


Småkidz och pensionärer

Ja, så har min helg varit hittills, bil, bil, bil...mormor fyller år och huset fylls av pensionärer och och massa för mig kusinbarn. Har lekt massa kurra gömma, helt galet. Längtar till så mycket nu, det är så mycket jag vill göra, vet inte riktigt exakt vad, tror mest det är till jag slipper skolan. Ska bli så skönt så ni anar inte! Vill framförallt gympa på heltid men också get a life så att säga. Nu änglavakt och sen ska ja ta tag i en bokanalys, spanskaredovisning osv... (knappt jobbigt "det här har jag gjort idag" inlägg. Hoppas ni inte stör er så mycket för det hade jag gjort. PUSSPUSSPUSS från Smålands skogar


bästa känslan i världen




känslan ute på golvet, känslan i volten, känslan när det pirrar bra i hela kroppen, känlsan när man ställer ner alla volter, känslan när laget gör världens bästa insats tillsammans...ååååh inte konstigt att man älskar gympa, älskar gympabubblan, älskar volter, älskar laget, man blir så lycklig!!!

mitt första (och sista) JSM guld! wiiihaaa....JNM nu jävlar :D

RSS 2.0