Baobab

Snabbupdate på att vi lever och har det bra här nere :) nu är det bara idag och imorn och lite onsdag kvar. Sorgligt värre, här är mycket fint och jag tror jag har gått upp minst 20 kg för att buffébordet är så jävla kryddat! Så snart ska ja och Fiona till gymmet en stund och svettas. sen är det snart sommarlov! Har dock lite ångest om jag ska vara ärlig...


Inga ord

Jag som trodde att det faktiskt va slut på problemen och eländet nu men så kul ska vi inte ha det. Flyr iaf det värsta med en vecka i Gran Canaria med mamma Malin Fiona och Fionas mamma, ska bli så jävla skönt!


SM på helläktare

http://hd.se/sport/2012/05/19/ingen-final-for-hoganas/

alltså...hur mycket man än vill så går inte allt. Sjukt trist, och framförallt för Hanna som skadade sig (men som kommer vara tillbaka snabbt som attan) och såklart surt att lämna en finalplats men sju personer i ett lag är för lite! Nu ska vi sys ihop allesammans och ALDRIG NÅGONSIN ha ont igen. Allt för mig!

Saknar gympabubblan :(


ser förjävlig ut på denna bilden men allt annat där på är så underbart!

NU ÄR DET SM!!

Ligger här i sängen nu och är oerhört pigg och rastlös. Antar att jag hade ställt in mig på förträning ifallifall och nu har den energin inte använts och jag har inte blivit av med den på annat sätt. Gud vad det kryper i kroppen och Gud vad det suger att bara titta på. Men åtta grymma brudar ska tävla imorgon och jävlar vad jag ska heja!! Har börjat att göra dem snygga med att plocka hela lagets ögonbryn och nu hoppas jag alla nannar gott så de är piggepigga imorn. Annars kan ja gärna ta lite icke-sov för att ge det till bättre behövande. SM 2012, den bara är här helt plötsligt och det känns mycket konstigt men kul är det iaf, det är faktiskt inget som slår gympabubblan ❤


Rösta!!!!

Allihopa kan väl göra en insats och klicka in och rösta på JOSEFINE HOLMBERG på Metro on stage tävlingen, jättefin låt som hon skrivit själv, rösta rösta rösta :) (fick inte tag på länken men ska försöka fixa det sen)


Röntgensvar

En icke komplett kotbåge i fjärde ländkotan, vad det nu innebär. Någon som har någon aning? Det skulle omöjligt visa sig något på röntgen sa de ju..åh! Uppmaning: du får inte tävla. What to do, what to do?!!!


Mitt liv

Mitt liv är verkligen något son riktigt äckligt suger just nu för 1000 anledningar som bara tycks bli fler och fler. Trots det är jag på hyfsat bra humör nu, jag är så överdrivet undermedvetet stressad så jag inte ens är stressad. Har gjort det mesta ja kan för rygghelvletet nu - sjukgymnast, naprapat, osteopat, övningar, vila, läkare, röntgen. Idag har jag fått både massage, laserbehandling och vilat helt från träningen, allt om i hopp att ja ska kunna tävla någorlunda i helgen. Hoppas era liv är bättre!!


Ensam

Hatar att vara med massa människor, och sen va tvungen att gå, sen inse hur mycket man trivdes där med människorna. Känner ni igen er??
Man vill typ göra såhär då;


Mhmm

Det är fan inte lätt när det är svårt alltså....


bajstolle då

dagens roliga var Hannas bajsvanor!

Annars har dagen varit kass, hatar skolan, engelska nationella va svårt, har så mycket jag behöver fixa och sen blir jag helt enkelt bara helt deprimerad när inte ryggen vill sammarbeta. fan då i helsike. blir så frustrad så jag inte vet var ja ska ta vägen.

FAY TA TAG I DITT LIV FÖR HELVETE!!

Psalmer

När jag väl är inne på Gud så psalmer...haha på skånska. Det låter fan inte bra. Och psalmer som allmänheten ska sjunga är fan inte bra heller, den tonen som dom orgelspelarna sjunger i är ungefär 100 toner högre än alla övriga mänskliga människors högsta ton. Dessutom går det så jävla långsamt, jag hann sjunga hela låten på en vers och den var jättelång.

Aja drämmer till med dagens diss: psalmer + skånska = inte vackert


Shoes are made fot walking

Min syrras pojkvän har väldigt stora skor...vet inte om det syns men jag har nog aldrig sett så stora skor!


15 timmar

imorgon ska ja få gympa!!! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mega på tiden!! Nu måste fan ryggen hålla, den måste hålla. Sen har jag exakt 5 redskapsträningar, alltså 15 timmar på mig att klara alla volter, sen bär det av till Västerås och SM. Tur att jag inte har ångest iaf, inte nog med att jag blivit så grymt kass MEN JAG HAR JU INTE KUNNAT GÖRA NÅGONTING ÅT DET när jag inte får träna. Nä jävlar vad jag håller tummarna nu.


jävlar va tiden går snabbt!

Det här med Gud...

Varför är han en han?
Hur kan ens synder bli förlåtna genom några ord och en man i konstiga kläder som säger att det är okej?
Och nattvard? Va fasiken är det egentligen...vad använder dom för vin? Spännande. Psalmen innebär att den ska rädda en från hunger...hmmm för jag blir nog mätt av det!! Sen får prästerna själv dricka ur behållaren som alla andra bara doppat i, generöst!!
Och sen snackade dom något om att man trivdes bäst i Gud, och va trygg i Gud, vet inte riktigt om jag känner mig sp bekväm med att vara inuti gud.
Jag blir fan arg av att sitta i kyrkan! Inte för att jag brukar det men nu är det ju konfirmationstider.
Min åsikt: religion är bullshit!


Tänker på er


Det gäller att vara smart

Alltså idag har jag varit ganska sneaky. Jag blev sur på mamma (vi har lite skilda åsikter om saker och ting när det kommer till träning, sjukdomar och skador...och jag får DAMP) men iaf så har jag fått någon konstig röd ring på halsen som jag vet inte är någon fara, okej jag vet ju inte med alltså joo okej jag vet i princip. Mamma tror ju dock att det är borelia så hon tvingar mig in till citykliniken för att ta ett test i detta finans vädret. (vill bara säga att när vi kommer dit och läkaren tittar på det säger hon att det inte är borelia) men isf, hon vet att jag kommer bli sur pch säger därför innan hon säger att vi ska dit att jag får 500 kr om jag inte blev sur. Jag blev sur men fick ändå 500 kr. Casshhiinnnng. Sicken snorunge jag är, men det är ju dumt att tacka nej till pengar :)

Såhär fint väder var det idag btw;


Fram och tillbaka

Resa 1: tåget till skolan
Resa 2: bilfärd till Landskrona, stanna i glumslöv
Resa 3: tillbaka till skolan
Resa 4: hem med tåget
Resa 5: till Landskrona
Resa 6: hem
Resa 7: till Höganäs
Reda 8: hem till glumslöv

Om jag hade orkat hade jag skrivit hur många mil dedär motsvarade men jag är för lat! Peace out!


Grattis kerstin

Massa kul igår på valborgsfirande och även Kerstins artonårsfirande! Dagens soliga dag avslutades med mysig kvällsfika på kerrans balkong vid havet. Älskar er brudar!!


Idag har jag varit ute hela dagen

Ajdå...


RSS 2.0