göteborg

halihalå, i brist på annat sticker jag och mamma till Göteborg några dagar. Shoppning, go mat & mitt första besök på Ullared, wiiho. Dagens festival va bästa dagen men toppnivån ligger typ vid bottennivån så inte så jäädra kul där heller. Men iaf, festival är faktiskt allmänt mysigt. Kunde inte sluta skratta när jag och Svenske fick för oss att samla vatten i hennes paraply och odiskret hitta random offer att hälla det på, hehehiahia


oskyldig tjej...

för er som undrar


Oleiiis, saknar dig med...skumt och svara här på bloggen men när jag väl va igång så ;) Jag är "frisk" men får inte direkt anstränga mig på tre veckor. Hur har du det ute i tälten, lika skabbigt och mysigt som siesta?! puss


heheh, tjaaa...minst 3 minuter. Nä skoja! Jag kan inte stå på en hand, bara i en liten stund så man hinner ta en bild hehe (:


Jag har faktiskt gjort halsbandet, köpt band och berlocker och spännen på Pärlgården, dom har massa massa saker så kan man göra det hur man vill :) Tacccck!

svettig gympahall

att den kan vara så trevlig?!
äckliga, mjuka, nästan lite klibbiga kuddar i gropen, mjuka md-mattor, gossiga trampoliner och myyyyyysiiga tumblinggolven och gaaaaaaaaaah. Får lite damp av o sitta där och inte kunna träna, man blir ju så jävla sugen.
3 veckor fay, 3 veckor, du klarar detta, bara 3 veckor...FAN va jag kommer bli lycklig när jag får gympa igen :D

melon

idag har jag varit "effektiv" krävs liksom inte så mycket för att jag ska vara effektiv längre då jag inte gjort något vettigt på alldeles alldeles för länge!!

jag har skrapat ihop 100 kr för o ha tvättat bilen
övningskört (PASSERADE MIN FÖRSTA BIL, wääh)
fixat
rensat bilder
ätit en hel!!!! melon (dock under hela dagen men ändå!)
& gått med Zanto

nu: festivaldaaggs i regnet yeah


sammanfattning i bilder


segwayåkning, mysdag i stan, totalrensning av alla mina kläder + mitt rum, och halsbandsgörning!

dessutom fick jag provsvar från farbror doktor idag och alla va bra och alla värden helt normala, woooooohhooo
det innebär "bara" tre veckors gympa-vila till =)))

vem är den riktiga?



okejokej, jag har redan avslöjat mig på facebook och visat kamera bilden för alla jag råkade träffa på MEN de som inte känner mig sådär vet knappaste vem den riktiga robert pattison är va?! Nä tänkte väl det, jag och Oliwia "träffade" hosthost stalkade svenska robert pattison mitt på friabad OCH vi vet var han bor! Hur sjukt är inte det på en skala? Dessutom spelade vi mini-golf, käka kinamat, skatea lite och drack juice. Ganska trevlig dag faktiskt :)

heheh knappt dåliga jämförelsebilder, nu blev det lite lättare

gympabilder


hittade några gamla pics, enjoy (:

NÄ NU VILL JAG GYMPA

helvetes jävla hduisfuivdvbuivbissv körtelfeber helvete, VILL GYMPA, så taggad...vill springa, ta i allt vad jag kan, flyyyyyga, snurra, skruva och landa och sen göra det igen och igen och igen. Vill bli BRAAAAAA, duktig, vill kötta lite, jag ska bli duktig, efter denna jävla körtelfebern, då jävlar....vill kunna stå på händer när jag har tråkigt, göra flickisar i trädgården och hoppa studsmatta när jag viiiillll. Gaaassssh har myror i hela kroppen

sjuksysselsättning 3

legat/luggit/lagt/liggt?! ner;

sjuksysselsättning 2

PACKA UPP GYMNASTERADA PACKNINGEN...:(

sjuksysselsättning 1

RITA SVAMPBOB;

BAK


detta ska föreställa bottnarna...


detta va en färdig macrone...


bakpulver de Madagaskar va tydligen viktigt, vilken tur att vi hade de i skafferiet!


VÅRA MACRONES! Hemmabakta iaf...


Cuppekakor med frostning utan stelnande effekt trots alldeles för mycket florsocker...


det va bakpulvret från Madagaskars fel...


leker att min macrone faktiskt va god och lyckad

Japp, gick ju inte JÄTTEbra som ni ser, men de va kul! Tack för dagen flupp :)

tack alla söta

som är så snälla mot mig och ger mig onödigt mycket pengar för att stryka skjortor (pappa) och alla andra som bryr sig! Har faktiskt blivit en sjukt cool vattenspridare rikare, och två söta armband och en necessär typ (:
så nu ska jag vara "positiv" en stund. Idag har jag storbakat macrones och cupcakes meed filippa och det gick sjukt bra!!!!!!!! Så här skulle de se ut;

snart kommer en bild hur de faktiskt såg ut på riktigt!

Snart kommer även bilder var jag hittat på när jag inte haft något liv :) blandannat feterensat och städat mitt rum, ritat svampbob och kollat på sjukt många gympafilmer.

P.S. Jag väckte lite rörande känslor på den hemska bilden i förrförra inlägget så den ska genast bytas bort mot en minst lika ful men inte riktigt så obehaglig. D.S.
P.S2. Nu ska jag bläddra i H&M katalogen innan jag somnar, hoppas på lite finigheter D.S2.

fml

missa lingvallen, missa gymnasteradan, halsfluss och nu körtelfeber, resten av sommaren så gott som förstörd då jag måste sitta stilla och inte får göra någonting och särskilt inte gympa, snart börjar skolan, nästa sommar ska jag inte ha några förväntningar överhuvudtaget, jävla skit sommar, har nog aldrig varit såhär sur och haft såhär tråkigt på ett sommarlov någonsin. det går inte att se något positivt i detta, ledsen. glad chey

vill bli...

... FRISK NU! Det är emot min kultur o sitta still :(

bilden är nu utbytt mot en bild när jag tappert pressar i mig smultron (eller väldigt för små jordgubbar) för att bli frisk...

Harry Potter va bra förresten!! såg sista idag med linnea & liwi! & nu är gymnasterada folket hemma! Kul för dom att dom har haft det bra (inte alls avundsjuk) ploppar bara upp fler och fler härliga bilder och uppdateringar om hur bra alla haft det, kan ju faktiskt inte hjälpa att jag blir så bitter...och förlåt för alla tråkiga ego bilder på mig när jag är så äcklig, snart ska det komma bilder på mitt extremt nystäda, sorterade rum. Har bara en garderob kvar att gå igenom & lite annat. För jag har haft ett "liv" när jag varit hemma. Tack för alla som underhållt mig iaf, ni är sniiilllaa

deprimerad

men har gråtit klart för dessa dagarna, orkar inte deppa mer. Vila 2 veckor sen får jag reda på om det jävla viruset har ställt till med mer (i värsta fall körtelfeber och då kommer jag avlida av träningssug och irritation i TVÅ MÅNADER). Jag har inte ens nämnt att jag missat gymnasteradan, surt som fan. MEN som sagt skulle inte va bitter, man ska ju dricka mycket när man är sjuk och det är ju inte lönt om jag bara gråter ut allt. Idag har jag varit mitt första sociala på hur länge som helst känns det som, balice och linnea kom hit och dippa grönsaker och kolla film :) nu har jag kollat på Sverige-matchen och såg precis att de förlorade men tänkte att jag ändå skulle dra nytta av Sverige gymnasterada kläderna som jag inte fått någon användning för och hejade lite, inte så aktivt dock för jag håller på att storstäda mitt rum.


tillfälligt "glad"

coconut tree


tycker själv jag ser fett pigg ut....sista chansen att åka idag klockan 5 sen är det inte lönt :( väskan står packad som den gjort nu i typ 5 dagar och jag vill åååka, men helst vill jag vara frisk och åka. Vaknade bara med drygt en halv grads feber idag, vi väntar på provsvar sen får mamma bestämma. Bajstolle på mitt liv!

senatse dagarna så har jag...

slått mitt yatzyrekord 8 gånger....
kollat på 7 filmer (jag är ingen filmmänniska)....
spelat klart alla mina spel på mobilen....
gjort minst 20 försök på att sova på dagen....
ätit 5 twisters....
6 apelsiner....
5011 svarta vinbär...
typ 50 isbitar.....
druckit 3 koppar myntate....
minst en liter nyponsoppa....
minst 5 liter flädersaft....
minst 10 liter vatten....

verkar det inte som jag har haft kuuuuuul?! dessutom är jag undernärd på gympa, har bara hjulat två gånger och stått lite på händer sen i torsdags :( & drömt om gymnasteradan 3 dagar i rad MEN nu ska jag bli frisk!! jag kommer vakna utan feber och tar flyget till Schweiz så ha det bra här hemma!!

så här har jag typ legat i tre dagar, i hängmattan, i skuggan, blek och ful! (OBS:bild borttagen, för ful!)

bara hot

39,5 graders feber. vill slå sönder något. åh. helveeeeteeeeeee. det passar att göra mig sjuk precis innan Lingvallen men sen ska det inte ge sig så det hoppar på mig dagen innan gymnasteradan också. ÅÅÅÅÅÅÅH. Döda mig. Har någon några dundertips? För dundersova fungerade inte när man kunde steka ägg på mitt ansikte och frysa is på mina fötter. Knappt lack.

hot n' cold

frös som faasiken innan så direkt när jag kom innanför dörren drack jag en kopp te och hoppade in i en VARM dusch och satt på mig värsta morgonrocken, nu är jag stekhet och sitter och pulserar typ. Tänkte bara att ni ville veta det.
PUSSPÅER!

RSS 2.0