FAN VAD COOLT


lättroad

segelstorp

har bara chillat idag, cyklat med mammsen till segelstorp och stekt och badad på stranden någon timme...nu träning!!
jag = pencilinfri....wooohoooo tänkte blogga om äggkoppar men ni får klara er till ikväll!!

HAJDÅ!

Glass


är gott och jag vill gympa!! har förövrigt ätit världens största glass och är proppmätt. Mammas fel, hon tyckte att det va onödigt att köpa två kulor för 30:- när man kunde köpa tre kulor för 35:- Kan ju hålla med på den punkten MEN det va dumt att hon la chokladkulan som va godast i botten för den orkade jag knappt äta.

sov gott!!

detta inlägget skulle egentligen handla om sommaren och att jag va gympasugen men just när jag skrev tänkte jag mest på glass, så det fick handla om glass, heja glass

ZlaZch4

hahahaha, kolla vad jag råkade trycka in på
http://www.zlazch4.piczo.com/?cr=5
gå in och kolla, lätt värt det för vi är sååååå mobbade!

idé

ååh, fick en idé....frågan är om jag pallar?

det rullar för snabbt

dålig uppdatering & nu är det redan måndag. Alltså har vi haft sommarlov i två veckor nu + en helg...wääh vad snabbt saker och ting kommer o gå.

Har sovit i 11½ timme idag!! måste vara mitt rekord & kan vara för att jag sov typ 2 timmar igår, högst men skit i det :) Får se vad som händer idag, det är typ jobbigt väder. Soligt och molnigt på samma gång liksom


ganska mys ändå

midsommar

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!




1 år sen sist! (no shit) Har precis handlat en massa midsommar mat med jusssee och ska snart dra till henne för massa midsommarmys! Bort med alla molnen bara (och min halsfluss) så hade allt varit prima.

puss

DEFF

hemma nu, har inte varit borta så länge men lägret är slut. Trots halsfluss var det väldigt trevligt och roligt, gympamänniskor måste vara dom bästa människorna som finns, utan krydd.
Hade så jävla många myror i benen alla dagar :( och inte ens ont i halsen, men jag har inte vågat kötta på för Pia berättade att hon låg på sjukhus i 5 månader i reumatiskt feber när hon hade tränat med halsfluss... bajs, alla volter som jag skulle kört ligger nu på lager istället så på måndag DÅ JÄVLAR :)

midsommar imorn...myselipys

gympasugen





nä men jag älskar att sitta hemma o inte göra någonting
nä men jag älskar att ha halsfluss och äta pencilin o inte få träna
nä men jag älskar att jag borde vara på lingvallen nu egentligen och kötta massa volter med sköna människor men istället sitter hemma och dör av uttråkhet

det va halsfluss = pencilin i 10 dagar.......åååååååååååååååh

lackar 2.0

åååååååh, helskottas jävla helskotta. Sitter HEMMA när jag borde vara på lingvallen o kötta volter. Har knappt sovit något inatt för jävla halsjävlen och efter att ha läst lite på internet verkar det som jag har halsfluss :(((((((((((((
= pencilin = ingen träning = )U#")(¤Y"()Y¤@@@

har en tid o kolla den 20 i 2...sen ska jag fan till lingvallen i vilket fall som helst, däremot UTAN träning.. ååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

så jävla kass timing, har inte varit sjuk på helt seriöst typ 2 år så ska jag bli det nu, helskotta

morfar


nu uppe i himlen, där han antagligen mår mycket bättre just nu. Kommer sakna dig

nya brillz


ser inte alls ut som mig på bilden. har otur med mina brillz så hoppas dessa överlever över en vecka denna gången. Är uttråkad, har strykt alla skjortor, kollat på film...nu ska jag lära mig shuffla. Är fortfarande lack och tänker hur mycket bättre mitt liv hade varit hos Kerstin just nu

lackar

jag får inte åka till kerstin ikväll, trots att det inte ställer till några problem för pappa MEN jag får ändå inte. Jag förstår liksom inte problemet, blir så lack!
MEN innan, när pappa fjäska för att jag skulle vara hemma sa han att jag skulle få 1000 kr om jag stannade hemma, och nu tvingar han mig. Jag ska ha mina 1000:-. Dessutom slog vi vad om att han skulle ha magrutor förrförra sommaren och han har ännu inte fått det, vi slog vad om 1500:- . Dom ska jag också ha. Och nu stryker jag hans skjotor som han lovade att ge mig betalt för. Men förbetalning gav han mig 500:-. Dom har jag redan fått.

Jag SKA ha mina alla mina 3000 kr, men jag är ändå inte glad för hade heldre åkt till Kerstin :((

såhär känner jag mig nu

STUDENT

har ju inte bara missat studenten sådära...



första veckan


lagmys!


random utflykt ute i glumslöv!


piknik på siesta!


tips; sov inte 8 pers i ett 4manna tält


myst med tjejerna i Hunnebo...lägg märke till vår mat (som vi lagat helt själva) VUXENPOÄNG!!


fiona tagga till som attsiken på HATTFEST på Högås :)

en snabb uppdatering om starten på sommarlovet!
SNART BÄR DET AV TILL LINGVALLEN, är sjukligt taggad :D

home sweet home

efter en spårad kväll, alldeles för många timmar på en buss, två väldigt mysiga och braiga dagar i Hunnesbostrand och en alldeles för lång bussresa hem är jag ganska mycket fattigare men också HEMMA! Eller nästan iaf, sitter i lägenheten och äter min sallad, haha...knappt förvirrad, gick in på ica o köpte salladen, betalade för salladen och gick utan salladen så den lille expiditiden kom springandes efter mig, hehe. smart tjej! SNart är det dags för lite fristående och sen ska vi direkt hem till Sofie o fira SM guldet!! Sover hos Håwi sen får vi se vad som händer imorn, klockan 18.00 är det iaf träning!! Fan vad jag längtar att komma igång igen, har bara suttit o latat mig de senaste åren typ känns det som. Sen mådag bär det av till Lingvallen...så jävla gött!!

Nää, nu får jag sluta! Ha det fint allesamman :)


WALLA UDDEVALLA!

thumbs down


alla dessa jävla planer som ska fungera med allting, sen missar man massa för att allting ska krocka.
Den ÄNDA nackdelen med sommarlov!

plan: imorn fest hos aggan, mån-ons: mys på öar
missar: träning, gymnasterada träning, grillning på gröningen

har förövrigt kommit på att min blogg är sjukt ointressant, skriver typ bara om mina problem, mest för att det är jobbigt att hålla reda på dem i huvudet. fett onödigt men jag tvingar ju ingen att läsa :)

STUDENT

ojojoj, moderniserar mitt inlägg från igårkväll lite! Hade vääääldiiigt trevligt både hemma men framförallt på kvällen, galen kväll, knappt yra tjejer och punktering på bilen hahah

Grattis alla studenter som (förhoppningsvis för o va lite skadeglad) vaknar jättebakis idag med massa ångest för att det inte vet vad de ska göra nu :D nää men, bara 2 år kvar wiho!

Nu är det snart dags för "poolparty" hos oliwia med girlsen och linus...myselipysmys men först frulle och snabbpackning till sen när vi ska fira farfar.

sommarlovet kunde inte börjat bättre!!

sällskapssjuk

okej...det blev inte kerran men då tog jag tillfället i akt att kolla film med mammsen och käka lite glass, gott!
fan vad man är sällskapssjuk asså, det är ju helt galet. får panik om man inte vet att man kommer träffa någon eller om man bara sitter hemma o inte gör någonting, knappt jobbigt. S O M M A R L O V nu typ, inte officiellt men typ. sjukt najs, näää nu börjar filmen :)

pusss

inlägg...?

tänkte göra ett inlägg sen kom jag på att jag inte orkade, vet inte heller om jag ska pallra mig in till kerstin nu för lite mys eller om jag ska dega på livet hemma.

men oj så gjorde jag ett inlägg ändå


ni får klara er med några egobilder ikväll!

skolavslutning


skor + klänning + en människa = en bunte atomer som snart ska ha SOMMARLOV!
kort dag i skolan imorn, lediga på torsdag och skolavslutning på fredag, hur gött?!?

feels like summer!

har precis varit ute och sprungit och är för jävla lökig, så ska hoppa in i duschen & sen städa mitt rum och sen lägga mig i solen. Sen ska jag in till stan på något sätt och göra något. Sommarlov på fredag, helt galet! :D

fick lite ryck igårkväll för jag inte hade någon aning om vad som händer i sommar, änsålänge detta iaf sen får vi se vad som händer :))

SIESTA WOPWOP

allt är packat, nästan och snart ska jag släpa med en FETEväska, två campingstolar, en liten väska och matteboken till skolan för vi drar direkt sen :D kommer bli galet!

men först Matte B nationella, megaångest har aldrig pluggat såhär lite till ett prov, blöö men skit i de

ha det niiiiiiiiz


RSS 2.0