Senaste tiden i pics

Har hunnit med mycket mycket sen sist! Flätat småflätor i heeela håret (rastlös på bussresa), hängt i örebro stad i slowmotion, chillat i Domsten med härligt folk, shoppat i malmö med mammsen, lekt med grishjärtan, druckit aloe vera, sjukt skum! gympat såklart - ryggen börjar långsamt kännas bättre GÖTT!!! Firat Fiona för hon fyllt 18!!!!! Coooool chey, trevligt kväll!! Tagit min första körlektion, noga valt ut linneas träningsoutfit på väla... Det är ju garanterat något jag har missat men skit i de, kommer fler inlägg när jag känner för det. Känns efter dessa bilderna som att jag har min favoritpose, hej fjortiiiis ska bara puta med läpparna lite!


Uttagningshelgen klar!

Blandade känslor efter helgen, orkar inte skriva mer nu men är iaf påväg heeeeeeeem! Nu väntas det på det nervösa beskedet och inom två veckor får vi veta hur det gått, nästa träff är isf i mars wiho! MEn en himla rolig helg med massa underbara och DUKTIGA människor. Svenska landslaget kommer bli grymt!

 


HD galan!

Mycket trevlig kväll, inga priser dock men ändååå! Fick veta nu att vi kom före HIF på årets presentation på en fjärdeplats, deeeni ;) Nu ska jag packa sen är det dags att åka till Örebro, wiiiee!

 

 


dagens träning

dubbelpik bakot och några framåtvarv på hårt, en dubbelpik halv till hårt, sen TRE(!?!) varv på tumbling och typ fem trampettvarv. Sen blev det inte mer, Sacke säger att jag har blivit klok. Beroende på hur klok defineras kanske jag var lite klok men jäääääävlar vad det tar emot att begränsa sig sådär. Nu bränner linnexet efter duschen och jag hoppas att torsdag+fredag vila gör susen inför lördag. FÖR DÅ SKA JAG FAN INTE BEGRÄNSA MIG.

så sant, allt annat känns oviktigt

Wiiihooo

Imorn är det HDgalan och sen upp till Örebro på uttagning, wäääh så mycket roligt på så lite tid!


:(

varför tajmar jag alltid allting så jävla dåligt och vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarför tar jag ALLTID fel beslut? Har inte varit såhär sur, frusterad och arg på länge...

gymnastik

så klockrena....gymnastproblem!







gött häng/gäng/släng

studiedagen börjades dagen innan? men thaimat, världens godaste macarones som J&J hade gjort och massa girltalk...goossiigt. Sen dagen efter på morgonen i det fina men svinkalla vädret gick halva oss på en promenix och när vi var tillbaka var hela frukosten gjord...scones, smoothie, frukt och te, muuummmss
sen stack vi och badade och använde min sån där "sätt denna på kameran så kan du fotta under vattnet" askul! Massa ångbastu och bubbelpool på det, mys. Tack för att ni gjort denna lonley vecka lite mindre lonley! Puss



Lalala

Vet ni vad jag fick höra idag av min frisör? Jo..."du är inte bra på att sjunga då? Det låter som du har sån annorlunda och fin röst" hahaga ändå fett random kommentar. Har även varit hos sjukgymnasten och pappa ska nu fixa linnex, tigerbalsam, Ipren och Alvedon så nu ska jag fan kunna köra på som vanligt.
Efter träningen ska vi loners som är hemma beställa thaimat och mysa och imorn ska vi åka och bada....hheihieke niiz! Dom har spårat i valdisere förresten, kanske tur att jag inte stack dit.
Puss!


RSS 2.0