LÖSNAGLAR

känns jätteweird, ifall ni undrar...haha jag har aldrig haft de innan men tyckte faktiskt jag va hyfsat duktig på att sätta på dom :P hoppas bara dom håller till imorn för då ere PARTY! eller ja...inte så mycket för min del för ja har drickförbud men ändå! :)

förövrigt startade jag en gympablogg idag. MEN skrev in fel email adress så kan inte logga in för kontot måste verifieras typ..hehe klant. Så nu vet jag inte vad jag ska heta:P

Dålig uppdatering imorn för kommer inte vara hemma men hoppas ni kommer ha de lika fedt som mig!!

pussspåer


01.34


& jag är redan hemma...rätt lagom ändå & man kan ju se de som en extra timmes sömn (y) det va fett kul faktiskt trots lite ups and downs haha (haha hosthost sandra) nämen tack för ikväll!! :D nu e jag dock trött i bena efter träning på hårt och shakande i högklackat så jag är verkligen sååååå taggad på BEEP TEST imorn det första jag gör!! wiihoo -.- yeye, whatevaaa kanske bra med denna extratimmen sömn då, ska bara sminka av mig och duscha? ååh..orkar jag verkligen de? schitzo?? SEN HOPPA I SÄNGEN...precis som igår! hehe

pusshaaaajj!!

SNART ÄR DET FAN DAX!


som ni ser är det INTE alls många träningar kvar och ja räkna ut att de va typ 600 timmar till det är avgjort, gash nervös! TAGGA TRÄNINNNGGG IKVÄÄÄLLL!! :D

morzning!!

nu ere frulledax, sen skola....sen TRÄNING PÅ HÅRT! laddaaa

och förresten, blusen kommer från lindex & kostade 299:-


ha en bra dag!

monday, monday, monday



#1 efterlängtat byxdress!! haha...dock i pyjamasform men i like it ;)
#2 sorry värsta fjortisbilden, men tröjan är köpt idag och outfiten blir imorn på PPPn
#3 liinneeeee
#4 rosa mjukisbyssor!!
#5 blus, ignorera minen!
sen blev de några armband, tights & lösnaglar :)

förövrigt har jag pluggat massa, mest engelska och matte & nu ska jag hoppa i säng
(och bara för det ska jag verkligen HOPPA i säng)

hihi, puss!

PEDANT RYCK

åh, från att försöka hitta något att ha på mig imorn till att jag städat hela rummet & vikt ihop och hängt upp alla kläder. Jag har till och med VIKT mina trosor :O och sorterat plastpåsar som jag tryckt in under sängen. HATAR när jag får sånt pedant-ryck och stör sig på allt som ligger fel och när man väl börjar måste man ju sluta och ifall garderoben är fin kan ju inte resten av rummet va kaos, eller hur? Så de har tagit mig typ 1 och en halv timme så hejdå den tadelugntenmysigsöndagkvällochgöralitevadjagvill tiden. Så nu är jag lite sur på mig själv fast det blev ju faktiskt rätt fint måste jag ju säga. Jaja, jag lugnar ner mig med te sen blir det hopp i säng och ladda för en fartfylld vecka med bland annat hårt i landningsbädden! :D



godnatt :)

lila, blå, grön, rosa ♥


linnea var blå ifall det inte syntes, jag var rosa ifall ni inte såg det, oliwia was totally lila och fiona va GRÖN! hon färgade till och med Otto grön (naaat) love you girls!

Godmorgon förresten och hejhej på en sånhär vanlig seg söndag, snart blir det fristående träning och sen blir de bara lite fix inför veckan... hoppas ni mår fint idag!

FANNY ELLER FAY

FAY FAY FAY FAY FAY FAY FAY FAY FAY FAY.. så nu vet ni det :)

neeiiigh...folk kallade mig bara fanny när diddle var min idol hihi :D

nämen, jag flyttade ju till England när jag var 6 och då blev det att jag byta till Fay och sen dess har jag kallats det :) Dock står det Fanny i alla papper och så så just nu kallar alla lärare mig Fanny typ eftersom det står i uppropet men dom lär väl lära sig dom med :)Sen blri jag kallar Fanny hos doktorn också ;)

uppe som tuppen

Kvällens citat: kan inte ni klämma mer er fitta?

haha, så jädra kul. Tack för igår blå, lila & grön! Idag har vi varit uppe rätt tidigt, käkat frulle och kollar på ondskan nu & laddaaarr träääning :D


söött! men oliwia hade liksom redan däckat ;)

less is more right?


DAGENS OUTFIT! nu köör vi :)

ja, fast fanny

hemma för ett tag sen från kära skolan...hände inget kul vad jag kommer ihåg.
ladada, snart kommer girlsen på tjejkväll MYS!!!!!!!!!

mina små bebisar! :D

du råkar inte ha några gula tights?


lagom lökig sådär halvvägs in i duschen....

träningen idag gick väl hyfsat, sista träningen på semi idag sen blire hårthårt! yeah! Jag måste däremot lära mig stå still, annars blir de avdrag...usch när man tänmker på hur mycket jag rör mig när ja typ står i ledet blir de en jävla skillnad haha, men det ska väl kunna fixas!

påtal om gympablogg, några förslag på namn?? har ingen aning...fast är faktiskt rätt sugen på att starta upp en.

PUSS OCH GODNATT ERA TJOCKISAR :D

torsdag?


hmm... vet inte om ja gillar de helt, men med en kavaj och lite smycken kanske?
tycker den är för kort fast har liiiite tidspress så vet inte om jag hittar något bättre.
Pumps eller dom på bilden?
jaja, jag har en fullspäckad vecka på mig att bestämma mig ;)
& ignorera minen!

biologii


hahaha så kul mitt  på biologilktionen så kommer kemiläraren in och börjar sjunga...så fortsätter dom digga med och vår biologilärare börjar dansa....hahah så cp :)

SNART E DET GYMPADAX!

eey

labbrapporten klar - CHECK!
spanskaglosor övade - CHECK!
tänderna borstade - CHECK!
klänning hittad - :( :(
onödig tröja köpt - CHECK!

nu ska jag nanna lite i min sköna säng, kul för mig va? Imorn laddar jag för gympa...vill träna nu!!
förövrigt har jag dött ut mig på ett svettigt friskis&svettis cirkelstyrka pass, det va rätt jobbigt. Sen så funderar jag på att starta en gympablogg också, bara massa gympa och hur allt går och så, mest för mig själv men ja.
& ja ska ladda upp roligare bilder, snart, när jag hinner liksom.

puss & godnatt!

kör på massa flätor så håret blir lockigt imorn, längesen (y)


SKOOOOOLLLLAAA

åh jag älskar skola, skola är det bästa, varför kan man inte gå i skolanm hela tiden, jag blir så lissen i ögat! Men nu äntligen ska jag snart dit, har inte kunnat sova för jag längtar så mycket...bara en halvtimme så är jag påväg, åh LÄNGTAR!!!!!


MORGONFRILLAAAAAA, ni skulle sett den för typ en kvart sen, hahahahah

ASSSÅ, bajs...klockan är halv 8 en onsdag och det känns redan som FREDAGEFTERMIDDAG!!

dam, dam, daaaaaaaaaaam

har INGET att skriva om förutom att jag inte riktigt gillar fritstående men tycker vill GYMPAGYMPAGYMPA och volta lite hela tiden....snart är det dags för hårthårt! Tycker faktiskt de ska bli rätt skönt att börja ställa ner alla varv :D

nu ska jag sova däremot, imorn blir det skola, friskis, plugg och klänningletande! Hoppas att det ska gå bra


något i den här stilen jag letar efter, va tycker ni?

HOLA BITCHES!!

lite halvseg dag i skolan som vanlig, snart e de träääääninnnngggg wiieeee
har nog inget bättre att säga förutom att nästa veckan kommer bli värsta PARTY veckan!!
tisdag - PPP på cantina ;) torsdag - Recentionsfest i Malmö! Lördag - klassfest! wäääh...:D

 
en liten söt bild från den blivande bästa klassen!! :D

och det kryper sakta tillbaka...

måste säga att musik gör en sjukt taggad, och bilder från bra platser man blir så glad :D har velat lägga över bilder från den tjocke datan till denna lääänge nu men tror ni jag orkar? nä precis. Jag hinner inte heller för den delen. Har typ pluggat hela dagen så kvar denna veckan är bara halva labbrapporten & lite spanska glosor. Sitter med en kopp te nu och sen ska jag nog fixa mig så jag kan sova, somnade nästan på lektionen idag så behöver lite piggning ;)

Sorry för tråkigt bloggande men har så mycket att tänka på! Längtar iaf till helgen då de blir dubbelmyskvällar, först med bästa tjejerna sen med randomfolk, gött! Men det är ju bara måndag - ååhhh


tråkig bild, i know men bättre än ingen ;)


du äter matador mix, din jävel!

hahaha, hemma efter en sjukt rolig helg mitt ute i skogen med lingisarna! Vi hamnade i Barnens By i Hästveda och vi började med massa tävlingar där vi höll andan, tryckte marie kex i munnen, åt köttbullar och satt i piksittande (klarade 42 sekunder för intresseklubben). Sen sov vi och sen lördagen kändes som typ 5 dagar för vi gjorde så mycket. Började med MORGONDOPP KLOCKAN HALV 8 SOM VA SVIIINKALLT, sen skogsinventering och vem som kunne bygga högst grej & sen paddling, laserdome, frågesport & bowling osså hann vi också se sacke, martin och pg trycka ner huvet i cornflakes blanding & bygga en häst av bla. makaroner och saltapinnar. Så härlig helg mitt ute i ingenstans och såklart vann mitt lag, PONANISARNA! eller panini som de blev senare ;)

tackkk så mycket för en grym helg! kommer kanske bilder någongång :)

puss & godnatt!! :D

LÄGER!!

dryg dryg dryyyyyg dag i skolan och nu är jag äntligen hemma! Ska snart åka iväg någonstans i skåne och göra någonting - spännande! :D Ha en bra helg ni med!!

pussiss


random i skolan

HAHAHAHAHHAHA

Imorse var ett katastroffall. Kl. 8.10 vandrar Fay in genom dörren och bara "hallå?" "hallå?". Hon åker taxi med mig in på morgonen, så sa jag att hon skulle komma tio äver åtta för vi börjar fem över halv nio. Hon kommer oftast in om jag inte står där ute. I alla fall, så vaknar jag med ett OMG!!!!! det var mina första ord denna morgon. hahaha.
Fay: "är det ingen hemma?"
Fiona: "ehh..jag vet inte.."
Då vaknar mamma, "ojj..vi har försovit oss, det var ett tag sen"
Snabba ryck som gällde. hahah detta är det roligaste.
Fiona: "okej...jag snabbar mig, vi hinner!!!"
Fay: " ja, okej ditt hår ser bra ut. Vi hinner!!" HAHAHAHA.
Fay fixa frukost och packa min skolväska. JAg hann faktiskt sminka mig och  se hyfsat representabel ut. Vi kom fem minuter försent alltså fixade jag mig på typ fem eller tio minuter ;) DE NIIII!!!!!!! klåå de.

hahah min morgon ala FIONAS BLOGG style...orkade inte skriva själv, helt sinnnes hahah skrattar fortfarande!


(Y)

MAG

helihalååå, börjar bli lite less på alla läxor = har mycket att göra + att jag måste packa!
wiho, läger i helgen odck ingen träning typ tror ja men de blir väl nån överraskning eller något, ska bland annat ha med oss; potatisskalare, högklackade skor, mössa & kamera. haha, knas! Men det bli nog kul :D

nu måste jag kila kommer uppdatera dåligt framöver, snart är det träningen på semi igen :D wiiee

pusssss

taggadddee men dåligt HIF!


såhär taggade har vi varit typ hela kvällen, woooohoo men de hjälpte inte för HIF loosa :( bööö
mu ska jag sova för jag är trött!

gonatt på er och en extra hälsning till er som läspar :D

glömde säga att...

jag har dansat foxtrott med ANN WILSON idag...höhöhöhöhöhöhöh


babom


uppdatera bilderna kanske? njaaaeee palla :p

efter skolan blev det lite snabb fika med oliwia och linnea, gud som jag saknar er! Längtar reda till nästa helg. Nu ska jag plugga & laga mat och göra mig redo inför matchen ikväll höhö... dom visar den i skolan så ska faktiskt pallra mig dit frivilligt ikväll, neerrdd

see ya!

teardrops are killing me

kommer alltid finnas för dig


loosing grip



träningen gick väl faktiskt helt okej och de kändes riktigt skönt att kunna börja ställa ner saker på iaf semi :) Första gången för dubblen me dubblen (fast jag snubblade i hålet i upphoppet så den blev inte bra), dbl 2,5an och överslag 1,5en... de tråkiga är bara att jag antagligen inte kommer få tävla på något av de så jag är litttteee bitter för tillfället. Eller jo 2,5an förhoppningsvis men inte överslaget för vi ska ha stärckhalv som likavarv & inte dubblen men dubblen för den "passade inte in" typ :/ lite tradigt...men då har jag väl bara chansen att köra alla andra varv bättre!!

nu ska jag hoppa in i duschen, käka, plugga & ja..något annat spännande kanske

puss & godnatt

EM audition......

nu taggar vi, första träningen på semi idag och varven ska sitta...hellyeah!


va sa du?

soorrryyyy dålig uppdatering idag också!
kom iaf hem efter en för lång religionlektion, eller ja för lång dag överhuvetaget & då bakade jag negerbollar, snodde kläder från malin (heheh), hoppa studsmatta och plugga och kände ett väldigt sug efter en pilatesboll som jag förövrigt önskar mig när jag fyller år, en stor rosa!!

Imorn ska jag josse sandra och fiona boka SKIDRESA v.5, göttepåse!! Bprde även fixa specialidrotten och få lite extrapoäng (y) Laguttagning och semi imorn också! Taggad men nervös.......

goodnight sweeties!


ytvå smickreande bilder får ni också såhär på kvällen....classmates!! <3

trötter

som vanligt underskattar jag tiden och borde sova när jag är uppe, haha jag som skulle hinna med att göra alla läxor, blogga om nått kul, måla naglarna och blabla...men inget viktigt så skitsamma. Det är mattens fel, dumma faciet som är fel asså
nämen, satt på en uppgift i typ 200 år och fatta inte vad som va fel tills jag insåg att det var delat med istället för gånger, jaja thats life ;)

Nu ska jag iaf sova och längtar redan nu efter att komma hem imorgon haha & träningen på tisdag!!!

sov gott alla människor


mittbena, vad tyyycckkkss???

12.55!!!

det stod klockan på när mamma VÄCKTE mig, vaa häänndeeer?? jaja, nu har jag sovit ut iaf, slipper sova på hela veckan om jag vill kanske tillochmed (y)

nämen, nu har jag stressat rundor och snart beger jag mig iväg på fristående träning & sen hemma vid typ halv 6. Har du aaasssmycket att plugga så jag hoppas jag känner mig på sånt effektivt humör så jag gör det utan att klaga :p haha

sov gott, höll jag på att säga men jag menade ha en trevlig söndag! :)

the latest








Tänkte ha det på första bilden igårkväll med ett skärp men jag vågade inte riktigt så fet blev klänning istället, sen åt vi och haqde trevligt och sen gick vi ut...och jag såg min lärare!!! bläää men vi hade kul iaf. Sov hos Amanda och sen baka vi scones innan träningen idag, mums!
Träningen gick bra, hahah lingisarna sa att man tränade alldra bäst på bakisdagen när man va ung sen nån gång vände den gränsen :p Men kul var de iaf och jag är FETT taggad på semi på tisdag :D

Dom andra bilderna e bara utsikten från mitt fönster ibland på morgon och kväll, rikttgigt fint faktiskt :p

Ikväll så har jag varit på bio med många från klassen, nu är så MYSIGA! :D Vi såg The Expandebles eller nått, actionfilm, Jag HATAR ACTIONFILMER! men jaja den verkade inte så bra, lite smårolig här och där, vet inte så mycket för att jag typ sov genom halva filmen, löööneeman!!

Är helt sinnessjukt trött nu och ögonen bara trillar ihop, så ska sova utan något som plingar imornbitti, skööönt!
Asså är det inte jätteskönt att gå o lägga sig när man är så jätteetrött och bara krypa in under täcket och somna direkt, skööönt igen!

GODNATT!

-


asbråttom!

som vanligt, nu sticker jag iväg till EM förfest med lingisarna :D imorn blir det träning och bio med klassen, götte!!
har inte tid att skriva mer, sooorryyY!!

ha en fet kväll :D

nämen asså

enligt toppformen gick det dåligt men enligt dagsformen hyffsat...måste börja tagga till lite nu och få bort den jävla förkyldningen för på tisdag är det laguttagning och alla varv till semi och jag SKA klara dom och jag KAN dom egentligen, måste bara köra dom perfekt HELA TIDEN.


waka waka

ey ey...nä men har inget spännande alls att skrvia förutom att jag ska åka till GH nu opch trotsa snorkråkorna! Imorn börjar vi tidigt & har skolfoto, usch jag gillar inte skolfoto har nog aldrig lyckats med ett sånt. Sen blir det Kämpinge/Ling inför EM fest på kvällen! & sen sova i malmö och träna i kämpinge antar jag och sen på kvällen kanske bio med klassen?

Aja, känns som de kommer bli en fullknökad helg så jag hoppas på att den värsta förkyldningen går över hehe...

ha de fint allihopa!

och förresten har jag lite bloggtråka...har inget att skriva om så då skiter jag i det. Om jag har något så skriver jag såklart det haha ;)


passar på att lägga upp en lagom mysig sommarbild, åh vad jag saknar det allt va så bra då!

jaja, nu e de KÖTTDAX!!


HEMMA!

snorig, trött och hängig och lite hungrig. Men hemma är jag minsann!! Har dock bara sovit typ 1 och en halv timme inatt och ögonen börjar redan hänga så tänkte inte göra så mycket idag bara matteläxan, käka och knarka te och kolla på idol och sen gå o lägga mig, så jag e helfrisk imorn och får träna för mamma :p

förövrigt har vi haft asroligt! Men får berätta mer sen när jag lägger upp bilder och sånt :)

pusspuss!

05.20

fatta va hemskt att gå upp vid 05 någonting...det känns som man ska gå o lägga sig då liksom :p
Men nu kommer fiona när som så måste bära ner min packning haha, ha de gött här hemma för jag tror vi kommer ha jävligt kul! :D

SES PÅ ONSDAG! :)

KOLBODA

nu har jag ÄNTLIGEN packat klart och har precis insett att jag har alldeles för mycket onödigt med mig men skit samma. Har tillochmed glömt vad jag tagit med mig, men bara ett par långa byxor?? jaja jag får klara mig.

Idag har typ kännts som sommarlov fram till nu, först låg jag liksom och solade och sen åkte ja o träna och det va så fint väder + att det va ljust när vi sluta & sen hade man liksom lite planer som man måste packa till och så...sen är det de här med att gå o lägga sig som man måste göra nu men som man inte behövt på sommarlovet, welcome reality!

Lite kul att vi har haft besök från småland och imorn ska jag till småland, heheh

flipp bild.

SOV GOTT!! (så hörs vi på ONSDAG)

haha


asså jag har tänkt på en sak som är rätt sjuk, nu den senaste veckan har jag fått två kommenterar på jättegamla bilder på bilddagboken som jag aldrig är inne på längre. Och gissa vem de va som kommentera :o?
Jo,
1, En av Filippas småttingar! vilket betyder att hon högst är 8 år!
2, Och en som kommenterade en bild på Josse och skrev, det är min dagislärare, hon praoade hos oss! eller nått. WTF? dagis?!

ville bara säga att jag tyckte det var rätt sjukt, kom ihåg när man satt som klistrad på bdb när man inte hade facebook och ladda upp tusen bilder hela hela tiden och jag skrev JÄTTEFJORTIS och sen kollar jag mina kommentarer från andra och det är verkligen ännu mer fjortis, eller framför allt omoget! haha, hur fan kunde man va så, och tycka man va cool?? Kommer man titta tillbaka på sig själv nu om 3 år och verkligen tycka man är JÄTTETÖNTIG? Aja, det lär vi väl se haha...sjukt iaf

saknar oss


nv1...woooho


fay, kerstin, elin


olea, michelle


agnes & olivia


allla tjejor


random, danielle & stephanie


haha lite halvpinsamm bild men måste ju visa alla ;) linnea, isa, sandra


för seriös, kerstin, elin


sandra, josephina och halva katja

Japp, här har vi dom flesta! Och på mådag sticker vi till Kolboda :D

nää jag är inte bitter

såg faktiskt fram emot en kväll hemma hos alice med lite trevligt folk ikväll och mamma lät till och med hoppfull men nä sen får jag inte längre. Okej mormor och morfar e här men dom kommer ju snart gå o lägga sig och jag är sällskapssjuk...
blööö på sånt, hoppas ni har det bättre än mig

hahah...jag börjar gilla paintbilder när ansiktet inte riktigt fastnar på bilden som man vill, sen är dom ju så himla fina också så varför inte dela med sig?? -.-


liinngvaallleenn!!

nästa år ska jag vara där i 2 veckor tänkte jag....åååh längtar redan + gymnasteradan, det kommer bli en riktig gympasommar :D Nu åker jag iaf dit en liten stund och tränar lite tror jag sen får vi se vad som händer ikväll. Fint väder är det iaf! :)))

sicken kääänslaaa!


ingen kan stoppa oss när vi rullar fram!


tack fluppe för en megabra kväll! Började med fika på grand med elli & fanny och sen cykla vi hem till filippa och bestämde oss för att åka och köpa tacos, handla godis och hyra film! Men låset på cykeln va borta och vi orkade inte gå så vi tog vars ett par för stora inlines och gav oss ut, hahahah, toppen!!
Filmen blev Valentines Day som va helt okej :)

Nu ska jag sova, förlåt för usel uppdatering! Imorn bär det av till Lingvallen...wiiiee

naaawww


haha jag har ett nytt favoritdjur!! Dvärg flodhästen som dessutom e en liten unge, haha erkänn att den är söööt kolla bara ögonen och öronen! hihih...söt!

Ville bara säga det & att träningen gick helt okej annars va det nog inget hiehiehei jag är PIGG men borde sova, hoppas jag blir trött snart. FREDAG imorn - myyyyyyyyys!

godnatt sweeties! (och ni är förresten jätteduktiga och håller statistiken högre än vad den brukar - wiho fortsätt så, och kommentera gärna om ni vill ahhehahehe) :D

trääääningsdags!!


glömde att jag skulle va med filippa i helgen också :D :D :D

nu ere OXFILÉ!!!!

och ha de så kult på resturanngeen


HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, JAG DÖR!

26 grader folket!!

vadå sommaren över?!? de e riktigt varmt nu och jag är BAADSUGEN!! men ingen kommer vilja bada med mig...

Väldigt chill dag i skolan idag och man kan ju säga att procivitas inte gillar vänsterpartiet, haha ni skulle sett, hon som föreläste om dom stog verkligen och snackade skit om privatskolor på en privatskola och alla elever bara knäckte henne hela tiden hahah så kul ;)

snart är det iaf KÖTTEDAX, wiihoo sen fredag imorn :D och i helgen står det lingvallen, mormor & morfar, filmkväll och träning på schemat!

   Se hela bildenSe hela bildenSe hela bilden

:D


denna fina sak är kanske min (antingen nu eller när jag fyller år) i mörkgrön :D :D
håller tummarna, mamma tycker den är för dyr....

silver moon sparkle

sitter faktiskt ute nu med datan och musik och pluggar, har en del som måste göras faktiskt. Inget jättejobbigt men ändå. Har precis snackat med filippa på skype i nästan en timme hihi, hon visade friståendet som va jättefint :D

& bara så ni vet har vi sjuuuukt många plommon såg jag nu, wiho gott ;)!

& bara så ni vet en gång till så börjar vi kvart i 9 imorn och ska bara lyssna på massa politeker hela dagen, sen har vi ju engelska uppstats också men vi slutar typ 1, jaaa!

RSS 2.0