fml

missa lingvallen, missa gymnasteradan, halsfluss och nu körtelfeber, resten av sommaren så gott som förstörd då jag måste sitta stilla och inte får göra någonting och särskilt inte gympa, snart börjar skolan, nästa sommar ska jag inte ha några förväntningar överhuvudtaget, jävla skit sommar, har nog aldrig varit såhär sur och haft såhär tråkigt på ett sommarlov någonsin. det går inte att se något positivt i detta, ledsen. glad chey

Kommentarer
Postat av: HANNA

söt header!

2011-07-19 @ 18:17:45
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
Postat av: ida

Hej! Fin blogg :)



Kika gärna in på min där du kan läsa om allt från min vardag till musik, humor, kändisar, shopping och sist men inte minst när jag försöker leka modekunnig, kanske är jag det?



Just nu har jag en tävling där du kan vinna upp till 600 kr, va gärna med :)



Kram

http://idas.myshowroom.se

2011-07-19 @ 18:22:12
URL: http://idas.myshowroom.se
Postat av: Nån där ute

Men snälla, ska eländet aldrig ta slut för dej?? Har fattat att du normalt är en tjej som har svårt för att sitta still längre stunder och som brukar sprudla av energi, så jag kan förstå hur du lider nu. Stackare där!! Men hua, vilken hemsk bild du la upp!! Hjälp!! Körtelfeber verkar vara nått riktigt farligt… ;) Önskar det fanns nått jag kunde skriva för att pigga upp dej men som du själv skriver så är det lite svårt att se nått positivt just nu, körtelfeber verkar ju vara en sjukt seg sjukdom. Läste på vårdguiden där det stod att man skulle undvika kraftig fysisk ansträngning men att det kunde vara bra med lite lagom ansträngning, typ promenader och kullerbyttor. Aja, hoppas dock att du får lite support från familj och vänner som pysslar om dej lite extra.

2011-07-19 @ 18:40:12
Postat av: jylia

usch o fy o blää... så ledsen för din skull faysan! vill skicka över alla "snabba-på-bli-frisk-celler" som finns till dig! super mega krya och glöm inte att du trots allt är min idol ! pusspådig

2011-07-20 @ 00:43:57
Postat av: Niles

Vad har du hittat på idag annars? Hoppas att dagen varit bra iallafall!

2011-07-20 @ 01:06:11
URL: http://dirtyhome.blogg.se/
Postat av: linnea

men fay :( hoppas att du blir frisk snabbt söta du, vill du ha sällskap någon dag är det bara att smsa. puss <3

2011-07-20 @ 12:35:06
URL: http://linneiisen.blogg.se/
Postat av: Fionatheworst

Fay, det finns massor med skojjj att göra. Sommaren är inte slut. Nästa vecka har jag börjat planera ett äventyr för di och mig som kommer va så sjukligt awesome så du har ingen aning. WIIIEEE jag är taggad hihi. Du ska se, jag lovar att underhålla dig massor!

2011-07-20 @ 14:53:58

Kommentera här!

Vem är du?
Kom ihåg mig?

Mailadress?(bara jag som ser den)

Har du en blogg?

Vad ville du nu säga? :)

Trackback
RSS 2.0