tågresa

blåste 100 kr och lärde mig något nytt, satt och snackade med mig själv på stationen, satt mig på marken för att ingen skulle se och filmade mig själv...pratade lite ner, fotta en söt liten gubbe på andra sidan, kände mig som en dvärg. Dock märkte jag efter att mitt smygande hade en lock på tok och jag raderade filmen, trist. en tant kom och trodde jag hade ramlat.

klev in på tåget, gick catwalk och snubbla nästan med mina två stora stadiumpåsar, gick genom hela tågen och hittade tillslut en metro, YEAH

satt mig på sne och såg ut som en uteliggare, började läsa och fick massa deja vu's, liten unge med gröna kläder satt sig typ bredvid och sa "asså när man bajsar på tåget så kommer ju det ut på spåret, men det syns ju inte, det är ju bra" smart kille tänkte jag då ju såklart, inte visste jag att man bajsade rakt ut på spåret.

SEN MÄRKTE JAG ATT FUCKING METRO VAR FRÅN 21 DECEMBER OCH FICK RADERA DET GAMLA MODET IFRÅN MINA SÖTA SMÅ HJÄRNCELLER(som fiona banka ut igår) & lilla skorpionen läste jag inte ens! Blev sur, somna nästan & trodde jag missat glumme.

en tant spela fisk-spel & jag skrämde biljettnissan, hiahihaihiehi

SPRANG FORT SOM FAN ner och upp för trapporna och sen gick jag catwalk igen och började sjunga "baby i'm the worrining kind" med arken.

blev sur och ryckte loss ett hustak och käka allt utan det mörkbruna

jag tror minsann andarna har tagit i min curry

Kommentarer

Kommentera här!

Vem är du?
Kom ihåg mig?

Mailadress?(bara jag som ser den)

Har du en blogg?

Vad ville du nu säga? :)

Trackback
RSS 2.0